Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van 2 pozitív tesztem (ma...

Ha van 2 pozitív tesztem (ma megyek dokihoz) viszont pici hányingeren kívül az égadta világon semmi tünetem nincs, elhihetem a babát?

Figyelt kérdés
Eddig mindig fájtak a melleim,most viszont se mellfeszülés,se mellnövekedés,semmi...
2009. okt. 21. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Persze hogy elhiheted! Az Én tuneteim is 7 hetes kortól kezdődtek,ha nem ettem 2 óránként akkor hánytam.

Nekem sem eleinte tünetem,én is félte,aztán most 9 hetes a babóm! :)

2009. okt. 21. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, biztosan babó van a dologban. Szorítok neked:) egy 16 hetes kismami
2009. okt. 21. 10:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Ami furcsa,hogy az első babámnál a hányáson kívül minden tünetet produkáltam,a melleim majd leszakadtak a fogantatástól a szülésig...most meg semmi.
2009. okt. 21. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy enyhe mellfeszülés volt az elején más semmi. Ezért nem vágtuk, csak a 7. héten, hogy lehet, baba van a dolgok hátterében (elmaradt menzeszek, amiket a doki a sok munkára meg esküvői parára fogott és nem tapintott babát)

Tehát!Ha nincs tüneted, az nem jelenti azt, hogy nincs baba.

Hidd el nyugodtan! Majd megerősít a doki is. Én is így voltam a 2 poz. teszttel a kezemben, sőt a férjem még elszalad a gyógyszertárba, csináltunk még egyet. Szinte semmi tünetem nem volt a 16. hétig, azóta bepótolta magát (hasszurkálás, lábdagadás stb.) Egy kis mellfeszülés volt a 11-12. hétig, de nem volt vészes.

Sok sikert a dokinál!(-:

5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi! lemaradt, hogy már 27 hetes vagyok
 6/8 anonim ***** válasza:

gratulalok!!!! persze, hogy hidd el, 2 teszt nem teved es nincs ket egyforma terhesseg!

sok boldogsagot nektek!!!

2009. okt. 21. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:

:) Te jó ég, én a 7. hétig el se mertem hinni, aztán kezdett lecsapódni. Holnap leszek 10 hetes, kb. a 9. hét elejére nyugodtam meg, hogy igen, minden rendben, nem fog megjönni sem, és ha baj van arról tudnék.

Naná, hogy elhiheted! Vigyázz magatokra. :)

2009. okt. 21. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy a pozitív teszteredmény nem téved,erre csak a negatívnak van lehetősége.
2009. okt. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!