Ez a teszt halvány pozitív jól gondolom? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Időn belül:
Száradás után, órákkal később:
Azért benneteket kérdezlek, mert Ti már csak jártasabbak vagytok a tesztelésben mint én. Egy napja "késik", és nincs több tesztem sajnos.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
2014. máj. 17. 13:46
31/33 anonim válasza:
Szívből gratulálok :)
Nagyon örültem a hírnek :)
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)))))))))))
2014. máj. 23. 10:12
33/33 anonim válasza:
Az x-epil gyengébb, mert az 25-ös erősségű, nem 10-es. De azt mondják ha az már halványan pozitív akkor nagy eséllyel baba van a dologban. Viszont tapasztalatból írom, hogy azt ne várd, hogy megegyező legyen a kontrollcsíkkal, mert azok a tesztek ilyenek. Viszont a pecsételés miatt mindenképpen doki a görcs miatt meg főleg!!! Szükséged van gyógyszerre... Duphaston vagy utrogestan. Azok segítenek megtapadni a babának. Ne vedd fél vállról a vérzést, az sose jelent jót. Csendesen, de gratulálok én is! Bízunk benne minden rendben lesz. Majd írj mit mondott a doki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!