Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a teszt halvány pozitív...

Ez a teszt halvány pozitív jól gondolom? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Időn belül:

[link]

Száradás után, órákkal később:

[link]

Azért benneteket kérdezlek, mert Ti már csak jártasabbak vagytok a tesztelésben mint én. Egy napja "késik", és nincs több tesztem sajnos.

Előre is köszönöm szépen a segítséget!

2014. máj. 17. 13:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megírom!
2014. máj. 17. 20:41
 22/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tegnap reggeli xepil negatív lett, a main ugyanolyan halvány csík jött ki mint a 10-es teszten. Huuu de megörültem neki!

Az előbb viszont barnás foltot vettem észre és kicsit görcsöl a hasam, szóval pár óra és vérezni fogok. :( Mindig ez van, nem is értem miért reménykedtem.

2014. máj. 19. 08:40
 23/33 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj,én tényleg nem azt akarom,hogy esetleg hiú ábrándokat keltsek benned, de én a 4. Terhességi hetemen, nagyon görcsöltem,és mensisen, volt is barnázás,enyhe vérzésem 1 napig,aztán semmi. Gondoltam biztos a tesztek szórakoznak velem,ugyanis nekem is volt előtte halvány pozim,nem is egy...aztán kíváncsiságból az 1 napos "mensi" után ismét teszteltem , mert tüneteim voltak és erősödtek,halvány ,de erősebb pozitív lett. Voltam orvosnál és már 6 hetes vagyok! :)

Szóval , ha görcsölsz,az még nem feltétlen jelenti ,hogy nem vagy várandós! (Persze ez is csak egy lehetőség,a sok közül)

Szurkolok továbbra is!

2014. máj. 19. 10:00
 24/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy! :)))

Azóta betéten semmi, de most törlésnél barnás volt. Nem reménykedek, de nagyon örülnék, ha mégis baba lenne.

Azért majd még írok! :)

2014. máj. 19. 11:13
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
Csináld meg a digitális tesztet a nemvárt napján és, ha pozitív és van barnázás irány az orvos. Akkor már látni fog valamit és felír progeszteron pótlást, ami megállítja a barnázást. Én így tennék a helyedben, nincs mit vesztened, szerintem próbáld ki! :-) Drukkolok!
2014. máj. 19. 21:14
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Estére megint lett egy barnás paca, elég sötét és olyan sürű, még sosem láttam ilyet. Ez nem menstruáció az biztos! Lehet elmegyek orvoshoz ha ez ilyen lesz, kicsit megijedtem.
2014. máj. 19. 22:36
 27/33 anonim ***** válasza:
58%
?
2014. máj. 20. 11:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Mi lett Veled kérdező? :)
2014. máj. 23. 08:29
 29/33 A kérdező kommentje:

Tegnap vettem erőt magamon hogy teszteljek. Azt hittem megjön, mert napokig volt barnás pecsételésem, de tegnapra elmúlt. Két tesztem is egyértelmű két csíkos lett, bár még nem ugyanolyan erős mint a kontroll csík. Nem kellett meresztgetni a szemem, csak a könnyektől törölgetni. :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 23. 08:35
 30/33 anonim ***** válasza:

De jó!

Gratulálok!

2014. máj. 23. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!