Ez a teszt halvány pozitív jól gondolom? Megnéznétek?
Időn belül:
Száradás után, órákkal később:
Azért benneteket kérdezlek, mert Ti már csak jártasabbak vagytok a tesztelésben mint én. Egy napja "késik", és nincs több tesztem sajnos.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok! Tegnap reggeli xepil negatív lett, a main ugyanolyan halvány csík jött ki mint a 10-es teszten. Huuu de megörültem neki!
Az előbb viszont barnás foltot vettem észre és kicsit görcsöl a hasam, szóval pár óra és vérezni fogok. :( Mindig ez van, nem is értem miért reménykedtem.
Figyelj,én tényleg nem azt akarom,hogy esetleg hiú ábrándokat keltsek benned, de én a 4. Terhességi hetemen, nagyon görcsöltem,és mensisen, volt is barnázás,enyhe vérzésem 1 napig,aztán semmi. Gondoltam biztos a tesztek szórakoznak velem,ugyanis nekem is volt előtte halvány pozim,nem is egy...aztán kíváncsiságból az 1 napos "mensi" után ismét teszteltem , mert tüneteim voltak és erősödtek,halvány ,de erősebb pozitív lett. Voltam orvosnál és már 6 hetes vagyok! :)
Szóval , ha görcsölsz,az még nem feltétlen jelenti ,hogy nem vagy várandós! (Persze ez is csak egy lehetőség,a sok közül)
Szurkolok továbbra is!
Köszönöm, aranyos vagy! :)))
Azóta betéten semmi, de most törlésnél barnás volt. Nem reménykedek, de nagyon örülnék, ha mégis baba lenne.
Azért majd még írok! :)
Tegnap vettem erőt magamon hogy teszteljek. Azt hittem megjön, mert napokig volt barnás pecsételésem, de tegnapra elmúlt. Két tesztem is egyértelmű két csíkos lett, bár még nem ugyanolyan erős mint a kontroll csík. Nem kellett meresztgetni a szemem, csak a könnyektől törölgetni. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!