Ez a teszt halvány pozitív jól gondolom? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Időn belül:
Száradás után, órákkal később:
Azért benneteket kérdezlek, mert Ti már csak jártasabbak vagytok a tesztelésben mint én. Egy napja "késik", és nincs több tesztem sajnos.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
2014. máj. 17. 13:46
11/33 anonim válasza:
Hasonló tesztjeim voltak,és megállapította az orvos is a terhességet ultrahangon. Szurkolok!
5 hkm
12/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha veszek xepil tesztet az jó? Van egy digitális tesztem is, de azt most még nem merem megcsinálni, pár napot várnék még vele.
2014. máj. 17. 15:12
13/33 anonim válasza:
Jó az x-epil is csak várj még vele 2-3 napot... Én a másodikra mondanék valami extra nagyon-nagyon halvány valamit, de inkább mondom eddig negatívnak, mivel az időn túli... Az elsőn semmit nem látok sajnos hiába nézem. :(
14/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem látok halvány csíkot egyiken sem, de még csak egy napja késik, még változhat. Szerintem ne új tesztre szórd ki a pénzt, hanem várj legalább 3 napot, és kiderül magától:)
15/33 A kérdező kommentje:
Egy percnél hamarabb kijött a halvány csík, de tényleg halvány, még most is ott van. De nincs más hátra várok, ha baba van ott lesz pár nap múlva is.
Köszönöm! :)
2014. máj. 17. 17:18
16/33 anonim válasza:
Szerintem is pozitiv csak még korai ! Biztos később erősebb lesz ! :)))
17/33 anonim válasza:
Nekem az első 2 tesztem olyan volt, hogyha akarom ott a csík, ha akarom nincs. Nagyon-nagyon halvány volt. És idő után jelent csak meg. Most vagyok 28 hetes!! Ne add fel. Nekem halvàny pozítivnak tünik.
18/33 anonim válasza:
En mindketton ket csikot latok!! Ismetelj holnap reggel elso vizeletbol!
19/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Remélem végre babánk lesz! Vettem xepilt, bár az nem annyira érzékeny mint a mai. Reménykedem nagyon!
2014. máj. 17. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!