Napok óta vannak erősebb jóslóim, mikor szülök már?
nekem szülést megelőző két hétben fordult elő egyszer kétszer csak esti, rövid ideig tartó és elég gyenge jósló...
nekem a tünetek a következők voltak:
úgy éreztem, szegény gyerekre szinte rátapad a méhlepény és a hasam, azt éreztem, nagyon szűkös neki odabent... ezt úgy szülés előtt kb 6-7 nappal.
szülés előtt két nappal elment a nyákdugó (mindig találtam a wc papíron ebből a kocsonyás, nyúló, barnás színű szmötyiből)
szülés előtti este nyolc tíz között sajgott a pocim, körömreszelgetéssel eltereltem a figyelmem, el is mult, de hascsikarással és folytonos wécézéssel töltöttem az estém. (azon csodálkoztam, mennyit tudok wc-zni, gondoltam, biztos elvetettem a sulykot. de mint utólag megtudtam, ez is egy természetes előkészülete a szülésnek)
szóval ezek voltak a tüneteim. valahogy éreztem, hogy szűkös odabent, nyákdugó, és előző éjjeli "tisztulás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!