Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta vannak erősebb...

Napok óta vannak erősebb jóslóim, mikor szülök már?

Figyelt kérdés
Nektek hogy volt? Teljesen elkeseredtem, esténként úgy fekszem le, hogy na végre lesz valami, aztán reggel itthon ébredek :( Majdnem hogy folyamatosan jóslózom, teljesen rendszertelen, a meleg víz nem segít, de nem is múlik el tőle. Tudnátok tanácsolni valamit?
2014. máj. 16. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem szülést megelőző két hétben fordult elő egyszer kétszer csak esti, rövid ideig tartó és elég gyenge jósló...

nekem a tünetek a következők voltak:

úgy éreztem, szegény gyerekre szinte rátapad a méhlepény és a hasam, azt éreztem, nagyon szűkös neki odabent... ezt úgy szülés előtt kb 6-7 nappal.

szülés előtt két nappal elment a nyákdugó (mindig találtam a wc papíron ebből a kocsonyás, nyúló, barnás színű szmötyiből)

szülés előtti este nyolc tíz között sajgott a pocim, körömreszelgetéssel eltereltem a figyelmem, el is mult, de hascsikarással és folytonos wécézéssel töltöttem az estém. (azon csodálkoztam, mennyit tudok wc-zni, gondoltam, biztos elvetettem a sulykot. de mint utólag megtudtam, ez is egy természetes előkészülete a szülésnek)

szóval ezek voltak a tüneteim. valahogy éreztem, hogy szűkös odabent, nyákdugó, és előző éjjeli "tisztulás"

2014. máj. 16. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szex? :) Van akinek beválik. Ezenkívül semmi, az idő hozza, vagy megszülsz vagy sem.
2014. máj. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!