A tényleges fájások milyenek? Jóslóim már vannak jó ideje, a tényleges fájások is ilyenek lesznek (menszi szerű fájás/görcs) csak sokkal erősebb?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 11:28
1/4 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam, meg utána olvastam, ahol csak tudtam. Van egy jó oldal, ajánlom Neked is, ott táblázatban összefoglalták, hogy mi a különbség a jósló és a tényleges fájások között. Szerintem jó ábrák is vannak meg beszámolók. Ha gondolod, nézd meg!
Ingyenes a regisztráció és a tanfolyamot érdemes átolvasgatni, nagyon jó dolgok vannak benne:)
2/4 anonim válasza:
Nekem ilyen volt, csak rendszeresen jött:-)
3/4 anonim válasza:
Ezen én is sokat agyaltam, de ha a fájások igaziak lesznek akkor azt észre fogod venni. Rögtön tudni fogod akkor hogy ezek igaziak. Nagy a különbség és valóban sokkal jobban fáj.
4/4 anonim válasza:
először ugyanolyan lesz, csak észreveszed, hogy rendszeresen jönnek, na aztán megváltozik a fájás erőssége nálam úgy az 5percesek körül, na azt már tudni fogod hogy ez már az. Az igazi fájások pedig a jóslókhoz képest rettenetesek, nem akarlak ilyesztegetni, de nagyon fáj, a kitolás már sokkal jobb (volt nekem)
Könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!