Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek terhesség alatt...

Volt akinek terhesség alatt ki kellett venni a bölcsesség fogát?

Figyelt kérdés
Mi van,ha a kivétel után bedagad?
2014. máj. 15. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
már babát vársz? Mert ha még csak előtte vagy szerintem jobban jársz,ha ezt elintézed. Én anno beszéltem erről a dokival, de azt mondta kettőt (ahol nagyon gázos volt a szitu) vegyünk ki még a terhesség előtt. Igaza lett, sajnos eléggé megjártam, olyan jó kis ínygyulladásom lett, hogy azt hittem végem van. Persze jöttek az antibiotikumok, nem tudom terhesen mit tudtak volna ezzel kezdeni.
2014. máj. 15. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ki lett véve nem is olyan régen.Sajnos kiesett a tömés és fogás sem volt rajta így gyorsan kerestem maszek szájsebészt aki ügyesen kiszedte.Nem volt semmi gond utána vele szépen begyógyult.27hkm
2014. máj. 15. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos én is így jártam. Egyszerűen el kezdett eltlünni a fogam a terhesség alatt, pedig előtte semmi bajom nem volt vele.

Márciusban vették ki, júliusban szültem, tehát olyan félidős lehettem.

Mivel nem röntgenezhettek, ezért elég bonyolult volt, nem részletezem, de kemény volt. Ott helyben nem fájt, mert telenyomtak rendesen érzéstelenítővel, na de mikor kiment a hatása, és ugye gyógyszert nem szedhettem, hát kb. a falat kapartam. Jegeltem jó pár napig.

2014. máj. 15. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kellene. nem fáj, de ki kellen venni, hogy a többi fogamat ne nyomja. de addig halasztottam, hogy terhes lettem és most már nem merem kivetetni. A másik alsóval is úgy jártam, hogy hetekig nyomtam a fájdalomcsillapítót, szóval terhesen ezt nem mernémk most véllani, ha nem muszáj. Inkább azért szurkolok, hogy szülés és szoptsatás utánig maradjon szépen nyugton a fogam, azután kiszedetem becsszó :-)
2014. máj. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!