Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lágyéksérv terhesség alatt?...

Lágyéksérv terhesség alatt? Fájdalmas.

Figyelt kérdés
2. babámat várom, az elsőnél is a 30. hét körül kezdett jelentkezni, fájni, de nem olyan nagyon. Most 10!!!! hetes vagyok, és már most van, ha állok eléggé fáj, + a combomba is, mintha sugározna. Jobban fáj, pedig a terhesség elején vagyok. 62 kg vagyok, van egy kis túlsúlyom, de csak kb. 1 hete jött elő. Csal ülve, fekve nem fáj, egész nap egy kínszenvedés, és mi lesz még további 30hétig, ha már ez van! Orvoshoz menni fogok a napokban.
2014. máj. 14. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna az első gyerek után megműttetni. Nem mondta az orvos? Nagyon könnyen kizáródhat és akkor mindketten veszélybe kerültök.
2014. máj. 14. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem műttettem, mivel terhesség után visszahúzódott, és az előtt, sem utána nem volt problémám vele, nem fájt, akkor miért műttessem?

Orvos is mondta, hogy nem kell, majd visszahúzódik. Így is lett, csak sajnos most megint előjött.

2014. máj. 15. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de elég furcsa amit az orvosod mondott.

Nekem is volt lágyéksérvem, sohasem fájt. A doki azt mondta, hogy bármikor megműti, de én évekig halogattam, sportoltam is vele. Az esküvőm előtt műttettem meg, mivel babát szerettünk volna (terhesség előtt javasolt megműttetni). Nekem azóta nincs vele problémám.

2014. máj. 16. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem 21 évesen megműtötték, rá egy hónapra kiújult, azóta rosszabb mint valaha... Előtte csak dudorodott, utána már gyakran fáj(t) is és nagyobb lett.

5 éve, 29 évesen lettem terhes az első babával, akkor elmentem megnézetni, azt mondták, nem kell vele foglalkozni, majd ha megszületett, esetleg nézessem meg újra. Most várom a harmadikat, és nekem a legproblémamentesebb időszak sérv szempontjából éppen a terhesség, mert a méh nem engedi előrejönni. Az első pár hétben még dudorodott, de most már (23. hét) semmi gondot nem okoz.

Megműttetni még egyszer nem fogom, hacsak nem leszek életveszélyben miatta, az valami borzasztó érzés volt. Epidurális érzéstelenítéssel csinálták, a 6. próbálkozásra sikerült jó helyre szúrniuk, azt hittem leájulok az asztalról. Szóval inkább szülök még hármat, mint még egy epidurál...

2014. máj. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!