Lágyéksérv terhesség alatt? Fájdalmas.
Nem műttettem, mivel terhesség után visszahúzódott, és az előtt, sem utána nem volt problémám vele, nem fájt, akkor miért műttessem?
Orvos is mondta, hogy nem kell, majd visszahúzódik. Így is lett, csak sajnos most megint előjött.
Ne haragudj, de elég furcsa amit az orvosod mondott.
Nekem is volt lágyéksérvem, sohasem fájt. A doki azt mondta, hogy bármikor megműti, de én évekig halogattam, sportoltam is vele. Az esküvőm előtt műttettem meg, mivel babát szerettünk volna (terhesség előtt javasolt megműttetni). Nekem azóta nincs vele problémám.
Hát nekem 21 évesen megműtötték, rá egy hónapra kiújult, azóta rosszabb mint valaha... Előtte csak dudorodott, utána már gyakran fáj(t) is és nagyobb lett.
5 éve, 29 évesen lettem terhes az első babával, akkor elmentem megnézetni, azt mondták, nem kell vele foglalkozni, majd ha megszületett, esetleg nézessem meg újra. Most várom a harmadikat, és nekem a legproblémamentesebb időszak sérv szempontjából éppen a terhesség, mert a méh nem engedi előrejönni. Az első pár hétben még dudorodott, de most már (23. hét) semmi gondot nem okoz.
Megműttetni még egyszer nem fogom, hacsak nem leszek életveszélyben miatta, az valami borzasztó érzés volt. Epidurális érzéstelenítéssel csinálták, a 6. próbálkozásra sikerült jó helyre szúrniuk, azt hittem leájulok az asztalról. Szóval inkább szülök még hármat, mint még egy epidurál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!