Ki mennyit gyarapodott terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Én 25hetes kismama vagyok,50kg-rol indultam és most 72 vagyok :D2014. máj. 15. 17:45
31/33 A kérdező kommentje:
Kiscsillag azt mondasz amit akarsz én meg azt hiszek el amit én akarok.Ezzel szerintem elmondtam mindent.Deha te lennél a pápa akkor is lesz...ám a véleményed.Puszika :D
2014. máj. 17. 13:25
32/33 Zebra3328 válasza:
12. válaszoló, hány éves voltál 37 kilósan?
33/33 ReniAdam 

válasza:

Én 68-ról indultam és most a 32. héten vagyok 78, vagyis eddig 10 kilót gyarapodtak nem Szólt érte a dokid vagy a védőnőd, hogy kicsit sokat szedtél fel? Mert a 25.hétig 22kg az nem túl jó. Nekem most Szólt a védőnőm, hogy az utóbbi 4 hétben 4kg-ot szedtem fel és azt mondta próbáljak kicsit diétázni. Bár Számomra ez vicces volt, mert alig eszek és ha eszek, akkor is leginkább salátákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!