Ma vagyok a 22. napon fáj a cicim (igaz menzi elott is szokott), de ami most fura 2 napja iszonyatosan feszul a hasam, mintha valami húzná lefele. Lehetséges, hogy sikerult?
Figyelt kérdés
Sziasztok.PCOS vagyok.2hónapja kaptam gyógyszert(Duphaston),mert 3havonta volt a havi :o( Ma vagyok a 22.napon fáj a cicim(igaz menzi elott is szokott),de ami most fura 2napja iszonyatosan feszul a hasam,mintha valami húzná lefele. Lehetséges,hogy sikerult.3hónapja próbálkozunk,de Pcos-rol nem sok jót olvastam.Talán már nem is bízok a spontán teherbeesésbe,várom hogy leteljen az 1év próbálkozás és utána segítsenek!!! Nagyon bánt,de nem tudok mit csinálni. :o((((2008. júl. 28. 19:16
1/3 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz rá sikerülhet.Nekem is segített a duphaston.Igaz én nem vagyok PCOS.De jó az a hormon az a lényeg,hogy legyél nyugodt sikerülni fog vagy ha van a közeledben aki aloe-s termékekkel foglalkozik p segíthet én nem egy kismamának segítettem akinek nem lehetett babája.De a forveres aloe a jó.Üdv 37hetes kismami.
2/3 anonim válasza:
2-3 hét múlva csinálj tesztet, akkor kiderül! persze, ha addig nem jön meg. ne idegeskedj, biztosan sikerüln fog. egyáltalán nem olyan súlyos betegség a pcos! nagyon sok nőnek spontán összejött a baba.
nézz utána a neten, írd be a keresőbe! a nők lapja fórumon több ezzel foglalkozó topik is van.
3/3 anonim válasza:
igen, én is hallottam, hogy az flp-s aloe vera berry több nőnek is segített. hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!