Cx 2111,19 hetesen? Sikerult valameddig hiznutok meg par hetet?
Húú.. ez még nagyon korai. De nem tehetsz róla, ne vádold magad semmiképpen!!! Nyugodtnak kell maradnod és pihenj annyit, amennyit csak tudsz! Szedj terhes vitamint, magne b6-ot 3*2t. Nem a legrosszabb, de nagyon korán nyílsz.
Kitartás! Doki mit mond?
Én tudok egy lányról, 4 éve történt vele a dolog, ő is korán nyílt, 24 hetes volt, a baba sajnos nem maradt életben. :(
Nekem "csak" a 12. héten volt vetélésem, de azt sem kívánom senkinek. Fogalmam sincs, min mehetsz most keresztül. Ami viszont biztos, kell időt hagyni a gyásznak, kell sokat sírni, sok-sok miért-et kérdezni, - ezeket én mind így éltem meg, nagyon nehezen jött össze a baba, 2 évet vártunk, így még inkább távolabb vitt az eset attól, hogy valaha anya lehessek... 6 hónapig nem mentem emberek közé, halasztottam az egyetemen, stb, a párom végig mellettem állt, beszélni nem beszéltem, csak gondolkodtam, és rengeteget sírtam. A depresszió felé vezető utamat egy pozitív teszt törte meg, 6 hónappal a műtét után. Azóta lassan másfél éves fiam van, és várjuk a kistestvért... De az elsőt sosem felejtem, szerintem nem is kell, nem is szabad.
Sok erőt kívánok Neked!
Nagyon sajnálom ami veled történt, el sem bírom képzelni min mehetsz most keresztül.
Nem biztos hogy ha húztad volna még pár hetet jobb lenne a helyzet sőt, hidd el tapasztalat. Én voltam a kislányommal a koraszülött osztályon és nagyon sok anyával találkoztam akiknek a koraszülött babáikkal olyan dolgok történtek hogy attól minden jobb :( Sajnos fültanúja voltam egy beszélgetésnek, mikor a doktornő bejött egy anyukához és azt mondta neki, hogy életben marad a 26 hétre született kisfia, de értelmi és testi fogyatékos lesz a gyerek.
Én az első kislányommal mikor terhes voltam a vetéléstől féltem a legjobban, most a második terhességemnél a koraszüléstől félek a legjobban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!