Ma 30 hetes uh mindkét oldalon kisfokú pyelontágulatot látott az orvos. Ez most komoly? Azt mondták kisfiúknál gyakori, de én úgy tudom, nekem kislányom lesz.
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 16:14
1/5 anonim válasza:
Nem fontos. Részletkérdés, ami születés után elmúlik. Az, hogy az egyik nemnél gyakoribb, nem jelenti, hogy a másiknál kizárt :) NyUGI!
2/5 anonim válasza:
relatíve gyakori, fiúknál esélyesebb valóban. születése után kell egy uh. többnyire semmi problémát nem jelent és nyomtalanul eltűnik.
az én kisfiamnál uez volt a 38 hetes uh-n mondták a hírt engem s kitört a frász, de igazuk volt a dokiknak, ez nem jelenti azt, h ne lenne egészséges
3/5 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, a babák nagy többségénél valóban születés után nem is látszik már.
De vedd komolyan, hogy ellenőrizni kell... Mi pl. sajnos a kisebbséghez tartozunk, a fiamé sokat súlyosbodott a születése utáni első UH-ra. Ilyenkor további vizsgálatok döntik el mi a teendő.
4/5 anonim válasza:
Ilyen lesz most már az életed hátra levő része, folyton aggódni fogsz, és végül mindig kiderült, hogy fölöslges volt. Mikor a fiam megszületett sárga volt és a máj funkciója is rossz volt, azt mondták baj van a májával, de majd meglátjuk 1-2 hét múlva változik e. Két hét múlva megint mentünk a vérvételre,uh-ra semmi gondot nem találtak, azóta is makk egészséges, én meg két hétig csak sírtam, hogy beteg. Aztán 3 hónaposan szívzörejjel mentünk kardiológiára, ott meg azt mondták a szívén nem zárult egy vezeték aminek kellene, egyenlőre nincs gond majd megnézik 1 év múlva. Meg nézték szépen zárult addigra. 4 hónaposan voltunk ortopédián ahol enyhe mellkas deformitást diagnosztizáltak és a lába is befelé álltak, a mellkasát vagy műteni kell vagy a mászás során helyre jön. 2 évesen már semmi deformitása nem volt a járástól pedig a lába is helyre jött. Ezen kívül volt fityma szűkülete amit picike vágással orvosoltak, és semmi panasz nem volt utána. Jaa és terhesen végig nagyon picikének mérték, még genetikai uh-n is voltunk két helyen is (magán intézmények) mert úgy látták elvan maradva. Az én csoda szép fiam annyira elvolt maradva, hogy 40. héten 61cm és 4100g született. :D Egy szó mint száz, lesznek gondok biztosan, fogtok majd járni egyik dokitól a másikig, fogsz majd nagyon aggódni, de végül megfognak oldódni a problémák és makk egészséges ki törpéd lesz!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, egész délután csak sírtam, hogy mit csináltam rosszul. Nem aggódom túl, 3. babócám, de ő annyira más nekem, annyira féltem őt. Köszönöm, egy kicsit megnyugodtam.
2014. máj. 13. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!