Most voltunk a 4 hónapos babánkal koponya röggenen és találtak neki a csonton egy úgynevezett defectus-t amit az orvos szerint ki kell venni és szövettanra elküldeni mennyire lehet komoly?
Figyelt kérdés
mi az a granuloma?2010. márc. 5. 14:03
1/5 anonim válasza:
Brencsán orvosi szótára szerint a granulóma jelentése: vadhús, sarjdaganat.
Azt, hogy mennyire komoly, majd csak a szövettan fogja eldönteni.
De ne aggódj, biztos nem komoly. Tünetet okoz? Mért mentetek röntgenre?
2/5 A kérdező kommentje:
Azért mentünk mert legurult az ágyról és megnézettük nem e lett komoly baja?Tünetei nincsenek!
2010. márc. 5. 14:28
3/5 anonim válasza:
Bocsi h nem a kérdésedre válaszolok, de írnál bővebben? az én kisfiamnak túl nagynak találjuk a hátsó koponyacsontját,eléggé kidudorodik, lehet h kinövés? a gyerekorvos szerint semmi, de azért aggódunk.
4/5 A kérdező kommentje:
mi is úgy születtünk hogy két kinövés volt neki a fején az orvos azt mondta hogy felszívódik majd az egyik fele fel is szívódótt de a msik nem és még jó hogy megnézte sebész! a mi gyerek orvosunk is azt mondta nincs semmi baja szerintem menyetek el egy rutin vizsgálatra sebészhez és nézze meg én már nem hiszek a gyerek orvosnak!
2010. márc. 5. 14:54
5/5 anonim válasza:
Háromgyerekes anyuka vagyok, van bőven tapasztalatom az efféle aggodalmakből. Szerintem nincs nagy baja a babátoknak. MInt írtad, legurult az ágyról. Nos, ennyi pont elég, hogy bármelyik csontocskája, amit ütés ért, megduzzadjon, kinővés legyen rajta. Sajnos az ilyen csontduzzanataok teljesen soha el nem tünnek, vaéamennyire mindig látszani fognak. A 15 éves nagyfiamnak és a 2 hónapos babámnak is van a fején ilyen. Ez van. Nem kell magatokat halálra aggódni. Majd ha járni kezd a baba, akkor még mi lesz majd a lábszárán! Nyugodjatok meg! Egyébként az orvosok MINDOG de MINDIG szeretik a pácienseket ijesztgetni!! De ez más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!