Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisbabát várok, de még az...

Kisbabát várok, de még az elején tartok (két napja nem jött meg és a tegnapi illetve a ma reggeli tesztelés mutatta ki halványan a két csíkot), lehet ilyenkor hajat festetni, müszempillát rakatni, sminkeltetni és szolizni?

Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz május végén, amire már nagyon készülök, és mint mindenki a Nagy Napján, én is szeretnék csinos lenni. Persze nem minden áron! Eltérőek a vélemények az interneten ezzel kapcsolatban és a nőgyógyászom se mondta, h ne, de azt se, h igen.

#babavárás #Esküvőre készülődés
2014. máj. 13. 14:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Bázelban lakunk. Te, ti merre? De jó, hogy valaki errefelé lakik! Annyira egyedül érzem magam, persze itt a vőlegényem, de azért néha jó lenne csajos nap. :))
2014. máj. 14. 14:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja és én még reménykedek az itteni jó időben! :) Hátha! Csak pozitivan! :))
2014. máj. 14. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi Matzingen,Thurgau kanton! Én is örülök, hogy más is lakik itt, mert elég ritka! A találkát pedig megbeszélhetjük :) Vissza térve az időjárásra: jönni fog persze, csak már olyan nehéz kivárni! De elvileg jövőhét elején lesz egy pici jobb idő!
2014. máj. 15. 02:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Anita Csiszár,hogy vagy?Pocaklakó? :) Mi szuperul,csak ne lenne rosszullétem...Végre az idô is csodás lett itt Svájcban és az esküvônk is csodásan sikerült.Már csak babócával legyen minden ok.Most keresunk itt dokit.A heten el is nezunk egyhez.Remelem jó kezekben leszek!Eddig nem hallottam semmi jot itt ismerosi korben a dokikrol... :(:( Sajnalom is az otthoni dokimat.. :(:(
2014. jún. 16. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!