Szeretkeztünk a mensesem 14. napján (elvileg az ovulációmkor) Remélhetőleg megtermékenyültem. Nagyon türelmetlen vagyok, van olyan teszt ami már a 7-10. napon ki mutathatja a terhességet?
Kedves 8-as:
hát épp erről beszélek: "Az ember úgy el tud bizonytalanodni, nem hisz a saját szemének. Hajnalban már pityeregtem, nem is tudtam visszaaludni"
Hát kellett ez neked? Ezt hozza a korán tesztelés. Mi lett volna, ha tényleg negatív. A nemvártig nem aludtál volna egyáltalán?
Természetesen gratulálok!
és a gonosz megjegyzésemhez csak annyit, hogy én egy évig vártam a babára. És sose teszteltem nemvárt előtt. Egy tesztet vettem azt is akkor, amikor már késett egy napot. Így nem is kellett bizonytalanság miatt álmatlanul pityeregnem.
Kedves 11-es!
Valamit nagyon félreérthettél:
"Hát kellett ez neked? Ezt hozza a korán tesztelés. Mi lett volna, ha tényleg negatív. A nemvártig nem aludtál volna egyáltalán?"
Az elbizonytalanodást arra értettem, hogy bár jómagam láttam a 2. csíkot, mégis kellett egy külső hatás, ami tényleg, tudati szinten is elhitette velem, hogy kisbabát várok. A pityergés is amolyan "te jó ég, összejött" érzelembomba miatt volt, az álmatlanságot pedig szerintem nem kell magyaráznom, az egyértelmű... Semmi negatív érzés nem volt bennem.
Köszönöm a válaszokat!!
Várok még a teszteléssel.
Így minden nap olyan hosszú, mert csak ezen jár az agyam..
Remélem már úton van :)
Vasárnap tesztelek, nem bírom tovább... :)
Utolsó, gratulálok! Sok erőt, egészséget kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!