Nektek voltak olyan gondolataitok terhesség alatt, hogy a párotok ki fog szeretni belőletek ha nagyon meghíztok?
Nem. Voltam már 100kg és 68kg is a kapcsolatunk során. Mindig szeretett. Amikor túl sok voltam, akkor is vonzódott hozzám, a szeretkezések sem voltak másmilyenek, csak az én hozzáállásom volt más. Egyedül azért szorgalmazta a sportot, mert nem akarta, hogy az egészségem tönkremenjen, de mindig nőként kezelt, barátként támogatott. Ez így van a mai napig. Az igazi szerelmek nem a külsőségekre alapoznak, én úgy gondolom. Persze, más az, hogy a terhesség miatt marad rajtad pár kiló, amit majd ledolgozol idővel, és más az, ha igénytelen vagy és nem adsz magadra. Ha tiszteled magad, a tested, megteszed, ami tőled telik, akkor ezt ő is érezni fogja, és nem lesz negatív hatása.
Ha huzamosabb ideig túlsúllyal küzdesz, érdemes segítséget keresnek endokrinológián.
Abszolút nem volt ilyen érzésem.
Én eleve túlsúlyosan kezdtem a terhességet, 160 cm-hez 75 kg voltam és 80 kg-al mentem szülni, kisfiam 4 kg-al született, szülést után 73 kg voltam, tehát még fogytam is.:)
Szülést követő hónapokban sikerült 57 kg-ra lefogynom diétával, amit azóta is tartok, de hogy őszinte legyek, a férjem már mondta, hogy szerinte ducin jobban néztem ki, most olyan vékony az arcom.:) De én meg így érzem jobban magam.
Mondjuk tény, hogy a hasamon a bőr, a melleim már nem olyanok, mint terhesség előtt voltak, de ez a páromat abszolút nem is zavarja. De tényleg, én bíztam benne és éreztem, hogy szeret, tehát nem voltak ilyen jellegű félelmeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!