Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek voltak olyan gondolatai...

Nektek voltak olyan gondolataitok terhesség alatt, hogy a párotok ki fog szeretni belőletek ha nagyon meghíztok?

Figyelt kérdés
Hát bocsi,lehet sokaknak ez érdekes egy kérdés,de én amúgy sem vok egy nádszál alkat és még ha jön fel.Annyura szeretem,csak nem,undorodik meg :-(
2014. máj. 12. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Konkretan a hizas miatt nem, de az osszes tobbi valtozas miatt igen, volt ilyen gondolatom.
2014. máj. 12. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem. Voltam már 100kg és 68kg is a kapcsolatunk során. Mindig szeretett. Amikor túl sok voltam, akkor is vonzódott hozzám, a szeretkezések sem voltak másmilyenek, csak az én hozzáállásom volt más. Egyedül azért szorgalmazta a sportot, mert nem akarta, hogy az egészségem tönkremenjen, de mindig nőként kezelt, barátként támogatott. Ez így van a mai napig. Az igazi szerelmek nem a külsőségekre alapoznak, én úgy gondolom. Persze, más az, hogy a terhesség miatt marad rajtad pár kiló, amit majd ledolgozol idővel, és más az, ha igénytelen vagy és nem adsz magadra. Ha tiszteled magad, a tested, megteszed, ami tőled telik, akkor ezt ő is érezni fogja, és nem lesz negatív hatása.

Ha huzamosabb ideig túlsúllyal küzdesz, érdemes segítséget keresnek endokrinológián.

2014. máj. 12. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
nem
2014. máj. 12. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Abszolút nem volt ilyen érzésem.

Én eleve túlsúlyosan kezdtem a terhességet, 160 cm-hez 75 kg voltam és 80 kg-al mentem szülni, kisfiam 4 kg-al született, szülést után 73 kg voltam, tehát még fogytam is.:)

Szülést követő hónapokban sikerült 57 kg-ra lefogynom diétával, amit azóta is tartok, de hogy őszinte legyek, a férjem már mondta, hogy szerinte ducin jobban néztem ki, most olyan vékony az arcom.:) De én meg így érzem jobban magam.

Mondjuk tény, hogy a hasamon a bőr, a melleim már nem olyanok, mint terhesség előtt voltak, de ez a páromat abszolút nem is zavarja. De tényleg, én bíztam benne és éreztem, hogy szeret, tehát nem voltak ilyen jellegű félelmeim.

2014. máj. 12. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elhízástól én sem tartok, vissza lehet fogyni, csak akarat kérdése. Épp úgy, mint az első, én is a többi változástól félek.
2014. máj. 12. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Amúgy is mindig kövér voltam, sosem voltam kevesebb 86 kilónál (167 cm vagyok). A hasam, melleim változása miatt is aggódom, de szerintem ezzel a parázással kergetem a halálba a férjemet, nem a terhesség miatti külső változások miatt fog megundorodni.
2014. máj. 12. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Sosem gondoltam erre. 65 kilósan ismert meg, leszögezte, hogy nagyon szeretne babát, tudta, hogy hízni fogok, 84 volt a max, most 80-nál tartok. Így is, úgy is szeret, nem ez a mérvadó.
2014. máj. 12. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 55 kilósan kezdtem (173cm) és 30 kg-ot szedtem fel,soha nem gondoltam erre,szerintem normális ember azért felfogja,hogy ez csak átmeneti állapot 8remélhetőleg) a 6 hetes kontroll után valahol 70 kg körül voltam,akkor sem undorodott a testemtől,végül sikerült vissza fogyni.Én sem undorodom tőle,pedig jó 12-15 kg-mal több mint amikor megismertem 11 éve.
2014. máj. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!