Lehet terhesség a tünetekből ítélve? Előre is bocsánat a kicsit visszataszító részletek miatt!
Kb egy hete volt peteérésem,2 napja krémes, fehér folyásom van ami nem büdös, nem viszket semmilyen egyéb aggasztó tünet nem társul mellé (De azért nyilván orvoshoz is megyek miatta) Egy hete feszül a mellem és meg van duzzadva.
Szerintetek lehet baba a dolog mögött?
Köszönöm az értelmes válaszokat, az idióta és komolytalan válaszokból nem kérek :)
26/N
Ha egy hete volt peteérésed, akkor a beágyazódás még csak most kezdődhet, 7-10 megtermékenyülés után. A beágyazódás után kezd el termelődni a hcg hormon, és a tünetekért ez felelős. Szóval a folyás sem biztos, hogy a terhesség jele, a mellfeszülés meg pélne nem jelentheti, hiszen az már egy hete is feszült, amikor a beágyazódás még sem történhetett.
Persze lehet baba a dologban, csak egy héttel peteérés után még biztosan nem utal rá semmi. A tünetek – vagy a beképzelt tünetek, mert valljuk be, sokanegyszerűen AKARNAK tünetejet érezni – kizártak.
Köszönöm a választ. :)
Nem akarom bemesélni nem terveztük,persze azt sem bánnám ha emiatt lennének a tünetek. Kicsit furcsa,mert nagyon fáradékony vagyok ezek mellett bármikor tudnék aludni.
A családban volt,akinek jelentkezett a havi vérzés eleinte a terhesség alatt emiatt mertem csak a babát is számításba venni :)
Mondjuk valahogy én is inkább mást sejtek a dolgok mögött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!