Terhesség közben már nincs peteérés, ugye?
Hát ez az, hogy nem szeretnék terhes lenni :D
Nem élvezett amúgy belém, szóval kicsi az esélye, de talán ha ez a nyálkás izé a peteérés jele, akkor remélem tényleg nem történt "baj".
Szóval! Tegnap együtt voltatok védekezés nélkül, amitől ha teherbe estél, akkor ma már nem lehetne peteérésed. Ez a kérdésed? Mert ha ez, akkor inkább nem is válaszolok, mert azt mondának mások, hogy gonosz vagyok, mert szegény Te, csak kétségbe vagy esve.
De ha ez a kérdésed, akkor ennyit nem bírok megállni: háháháháháháháháhá
Bocsi, kicsit álmos vagyok :D
Tehát ha tegnap megtermékenyültem, akkor peteérésem már nem lehet, ugye?
Nem vagyok terhes, éppen ezért kérdezem, (mert 19 évesen még korai is lenne) és ez talán megnyugtatna, hogy nem történt semmi.
Megszakításosan védekeztünk, ami eddig 2 évig bevált, de mindig néztük a naptárat hogy ovuláció idején inkább óvszerral. Hát most elfelejtettük. Jó nem lenne abortusz ha becsusszanna, meg a házasságot már tervezzük, de jó lenne még picit várni vele.
Akkor most olvass utána, hogyan is zajlik egy megtermékenyülés. Mennyi ideig életképes a spermium, és mennyi ideig a petesejt. Mikor kezdődik a beágyazódás és az meddig tart. Valamint annak is járj utána, hogy egy cikluson belül mikor és hányszor lehetséges peteérés.
Ha mindezzel megvagy (bár 19 évesen már halvány fogalmadnak illene lenni a dolgokról), akkor olvasd újra a kérdésed. És ha nem szégyenled, akkor írd meg nekünk, hogy mit gondolsz a kérdésedről.
A válaszom továbbra is: háháháháháháhá
Mivel nem született mindenki biológusnak, hogy tudjon mindent a megtermékenyülésről, így én sem.
Plusz, most éppen utánajárok, mert az oldal címe "gyakorikérdések".
Szóval örülök hogy jót derülsz rajtam, de nem ez volt a kérdés. Te jártas vagy a témában, én nem. Segítségért jöttem és nem kiröhögésért vagy azért hogy "járjak utána". Begugliztam egyébként, de nem találtam semmi konkrét választ. azért jöttem ide.
De most kb azt se tudom h miért ilyen mulatságos ez a kérdés. Tudom hogy a petesejt 1 napig, a sperma több napig életképes. (bár sperma nem is biztos hogy került belém) Azt is tudom, hogy a beágyazódás több napig tart, ezért van 72 órás tabletta. Igen? És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!