Csak a magzatviz áztatja át a zsepit?
Figyelt kérdés
Éreztem hogy vmi folyik, át is ázott a bugyim, beraktam egy zsepit, ami egy kis foltban középen átázott, kb fél ora alatt. Geraktam egy másikat, meddig várjak????2014. máj. 12. 12:08
11/13 anonim válasza:
Ha be tudsz menni, menj be, ott megnéz az ügyeletes orvos és tudja majd, mi a teendő. Ha a 2 évest nem tudod szomszédra bízni, menjetek együtt. Ha messze van, taxival.
12/13 anonim válasza:
Nekem amikor elkezdett csordogálni a magzatvizem a kórházban akkor azt mondta a nővérke, hogy úgy győződhetek meg róla, hogy tényleg magzatvíz-e, hogy elfekszem a hátamra magam alá teszek egy zsepit és ha átázik akkor az tuti nem folyás.
Ettől függetlenül ha aggódsz inkább menj be feleslegesen az ügyeletre
13/13 anonim válasza:
Én a helyedben hívnék egy taxit és inkább bemennék a kórházba.
Pont e célból tartok itthon lakmuszpapírt, párszáz forintba kerül egy csomó.
Remélem csak folyás vagy pisi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!