Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek magzatviz?

Szerintetek magzatviz?

Figyelt kérdés
ultrogestant kell hüvelybe hasznàlnom meg szigoru fekvès mert 2hete nyitot 2ujnyi mèhszàjjal bevitek a korhazba infuzio,meg tüdöerösitö,de mar itthon fekszek.az a kèrdèsem h kèt wcre menet közöt olyan kiskanàlnyi hig vizes folyàs kijön közte a fehèr orvosàg szemekkel.lehet magzatviz?34hkm

2014. ápr. 22. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
En is igy voltam junius 19.ere voltam kiirva de 12.en kussebbnem lattam a hasam meg kikor elmentem vcere akkor valami higgabb folyasom volt elmenten 12.en a dogihoz
2014. ápr. 22. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

De furcsa, hogy 34 hetesen utrot használsz, még nem is hallottam ilyet. Remélem bent marad a baba még legalább egy-két hétig, kitartást kívánok.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem hinném, hogy magzatvíz. Az utró távozik hüvelyi folyással együtt.

2014. ápr. 22. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A dokihoz beutalt a korhazba ott meg haza kuldtek mert azt mondtak h ez semmi söt még lessz vagy 2hetem hatra 13.hajnalban ereztem valamit de vártam 17oraig birtam es hivtuk a mentot na szovak masnap meg lett a baba ennyit erol az orvosikrol
2014. ápr. 22. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
èn sem èrtettem mèrt kell ultrogestànt ilyen idös terhessègkor,mert èn ugy tudtam csak terhessèg elejèn szoktàk felirni.
2014. ápr. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!