Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma volt az 1. komoly reggeli...

Ma volt az 1. komoly reggeli rosszullétem. Nektek ez meddig tartott?

Figyelt kérdés
Ráadásul a héten érettségizek (estin). Eddig csak émelyegtem,de a mai nap egy katasztrófa,egész nap fekszek,alig van erőm. 6 hetes vagyok

2014. máj. 8. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5 hetes terhes voltam mikor kiderült,hogy baba van,semmi panaszom nem volt. A 6.héten elkezdtem hányni,napi 3-4szer ,semmi nem marad meg bennem,irány a kórház,egy hetet voltam bent,kaptam infuziót,B6-ot. most 11.hétbe lépek ,a hányás heti alkalommal van teljesen független a napszaktól,vagy,hogy épp mit ettem.A dokim szerint ha szerencsém van a hányingeres hányós,émelygős dolgaim a 12.hétre elmúlnak,ha kicsit szerencsétlenebb a helyzet akkor majd akkor múlik el amikor érzem,hogy a baba már mozog. :) Hát majd meglátjuk :)
2014. máj. 16. 15:13
 12/14 anonim válasza:

Az olvasottak alapján be kell látnom, hogy nekem baromi nagy szerencsém volt a hányással. Én kb a 8. héttől a 14. hétig hánytam, bár elég ritkán. Csak reggel. Attól függetlenül, hogy mit ettem előző este. Ahogy jött az inger, rögtön szaladtam a vécére. A legrosszabb az egészben az volt, hogy engem fizikailag nagyon megvisel. Erős volt a görcs, így utána is éreztem egy kis bizsergést a gyomromban, ráadásul jól le is izzadtam. Utána pólóváltás, vízivás és már indultam is. Annyira nem vette ki az erőmet, mint ha valamilyen betegség miatt hánytam volna. Kb tíz perccel többet kellett szánni a reggeli készülősédre emiatt. A napközbenit nem is nevezném hányingernek, inkább csak válogatósabb voltam kaja terén. Mindig kedvetlenül álltam az ebédnek, aztán evés közben meg nagyon jólesett a kaja.

Aztán minta elvágták volna. Meg is ijedtem, hogy hirtelen semmilyen terhességi tünetem nincs. :-)

2014. máj. 28. 13:10
 13/14 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Érettségit hogy bírtad?

2014. máj. 28. 13:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát elég nehezen bírtam,nem is lett valami jó. Pont az a hét volt a legkeményebb. Amikor ültem a széken,azt éreztem,h forog velem a világ. Meg még a vizet is kihánytam. De most már pár napja jól vagyok.
2014. máj. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!