Ma volt az 1. komoly reggeli rosszullétem. Nektek ez meddig tartott?
Az olvasottak alapján be kell látnom, hogy nekem baromi nagy szerencsém volt a hányással. Én kb a 8. héttől a 14. hétig hánytam, bár elég ritkán. Csak reggel. Attól függetlenül, hogy mit ettem előző este. Ahogy jött az inger, rögtön szaladtam a vécére. A legrosszabb az egészben az volt, hogy engem fizikailag nagyon megvisel. Erős volt a görcs, így utána is éreztem egy kis bizsergést a gyomromban, ráadásul jól le is izzadtam. Utána pólóváltás, vízivás és már indultam is. Annyira nem vette ki az erőmet, mint ha valamilyen betegség miatt hánytam volna. Kb tíz perccel többet kellett szánni a reggeli készülősédre emiatt. A napközbenit nem is nevezném hányingernek, inkább csak válogatósabb voltam kaja terén. Mindig kedvetlenül álltam az ebédnek, aztán evés közben meg nagyon jólesett a kaja.
Aztán minta elvágták volna. Meg is ijedtem, hogy hirtelen semmilyen terhességi tünetem nincs. :-)
Utolsó vagyok.
Érettségit hogy bírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!