Érzitek úgy, hogy párotok elhanyagol, mióta terhesek vagytok?
Én sosem éreztem ennyi támogatást és szeretetet felőle, mint most.21 hetes vagyok, és még most is sok kétségem, van, félek, hogy meg tudok e birkózni ezzel a feladattal (nem vagyok egy kifejezett "anyatipus") de a férjem támogat, megérti a hngulatváltozást, a kevesebb szexet, de nem tart betegnek, és amiben nem kímél, annál utólag rájövök, hogy igaza van (végtére, ha önszántamból túrázni megyek, akkor a kutyát is le tudom vinni a parkig)
nem simogatja a pocimat vég nélkül, de én is megértem, hogy neki is fel kell fogni ezt az egészet. Szerintem is gond néhány kismamánál, hogy teljesen kifordulnak magukból. Én pl igenis szeretném megtartani a saját kis életemet is, nem szeretném teljesen feláldozni magam a gyereknevelés oltárán, de cserébe nem is várom el, hogy szentként kezeljenek, csak mert terhes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!