Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érzitek úgy, hogy párotok...

Érzitek úgy, hogy párotok elhanyagol, mióta terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Félek a babával sem fog törődni. Kevesebb szeretetet kapok és sehova nem visz, sehova nem jön velem. Magányosabb vagyok, mint valaha!
2009. dec. 27. 09:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Kívánom hogy csak jobbat találj a jövőben!
2009. dec. 30. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem kétféle tapasztalatom is van.Az első férjem teljessen elhanyagolt a terhességeim alatt is, meg egyébként is. Pocsék, depressziós érzés úgy élni, hogy tudod, nem érdekled a másikat, pedig mindent elkövetsz érte. Most már más a helyzet, váltottam életet is, férjet is, és megint terhes vagyok. 38 évesen élem át azt milyen amikor fontos vagyok valakinek.
2009. dec. 30. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Én sosem éreztem ennyi támogatást és szeretetet felőle, mint most.21 hetes vagyok, és még most is sok kétségem, van, félek, hogy meg tudok e birkózni ezzel a feladattal (nem vagyok egy kifejezett "anyatipus") de a férjem támogat, megérti a hngulatváltozást, a kevesebb szexet, de nem tart betegnek, és amiben nem kímél, annál utólag rájövök, hogy igaza van (végtére, ha önszántamból túrázni megyek, akkor a kutyát is le tudom vinni a parkig)

nem simogatja a pocimat vég nélkül, de én is megértem, hogy neki is fel kell fogni ezt az egészet. Szerintem is gond néhány kismamánál, hogy teljesen kifordulnak magukból. Én pl igenis szeretném megtartani a saját kis életemet is, nem szeretném teljesen feláldozni magam a gyereknevelés oltárán, de cserébe nem is várom el, hogy szentként kezeljenek, csak mert terhes vagyok...

2009. dec. 30. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi most várjuk a harmadik gyermekünket és az a tapasztalatom, hogy a legtöbb figyelmet az első terhességem alatt kaptam. Ez, ha belegondolsz valamilyen szinten természetes is, hiszen teljesen új volt a szituáció! Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi babát nem várta/várja, imádja a másodikat is és tudom így lesz ez most a harmadikkal is! Viszont azt is észrevettem várandósságaim alatt, hogy az első három hónapban mindig 1000-szer érzékenyebb voltam, mint átlagosan és én is sokszor éreztem úgy, hogy extra törődést igényelnék. Gondolom ez amiatt a sok hormon miatt van, ami ilyenkor elárasztja az embert! De ne izgulj, a férfiaknak ez egy új helyzet, nem könnyű apává válni, idő kell hozzá! Segíts neki egy kicsit, hátha akkor ő is könnyebben azonosul majd az előtte álló feladattal! Drukkolok nektek, nem kis dolog szülővé válni!
2009. dec. 31. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajna, rám se néz ,még nem is simogat,de terhesség elött se volt lelkizö tipus. Légy elfogadó,türelmes.
2009. dec. 31. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!