Mennyit alusztok amióta terhesek vagytok?
Az elsővel semmi komoly nem volt,a másodikkal már este lefeküdtem 9-fél 10-kor,reggel 7-kor keltünk, délben még aludtam egyet a nagy lánnyal.
Most este lefekszek 10-kor,reggel kelek 6-kor, egész nap majd le ragad a szemem,napközben csak néha alszok el... a nagyobb lány már kinőtte a déli alvást,így nem merek aludni amikor a kisebb alszik.
Használd csak ki nyugodtan ezt az időt,aludj amikor szükségét érzed,mert ha meglesz a baba,akkor nem biztos,hogy olyan szerencsés leszel,hogy hétalvó lesz a babád!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv_34h.km.
Na,igen,az éjszakai pisilés... Készülj fel rá,Kedves Kérdező,hogy az utolsó hetekben nem hogy kényelmesen aludni nem fogsz-a pocak miatt- de lefekszel,már mehetsz pisilni, és ez úgy érzed majd,hogy a végtelenség óta megy így! :-D Ilyenkor majd jusson eszedbe,hogy mindjárt a kezedben tartod a babátokat! :-D
Én még csak 2x járok ki éjszaka- úgy,hogy este 8 után egy kortyot sem iszom!
Kettőt alszom. Egyet éjjel (sok-sok pisiszünettel), egyet délután :). Ha nem teszem, még vezetés közben is elalszom.
11+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!