20 évesen normális teherbe esni? Vagy túl korai?
Sziasztok. A barátom és én 4 éve vagyunk együtt, és már a vőlegényem. Körülbelül egy hónap múlva lesz az esküvő, és már mindketten nagyon szeretnénk gyereket. Persze úgy gondoltuk, hogy az esküvő után csak. Ő 23 éves.
16 éves korom óta szeretnék gyereket:) De persze akkor még én is gyerek voltam, engem is a szüleim tartottak el, és elég meggondolatlanság lett volna gyereket vállalni, még akkor is ha érettnek tartottam magam hozzá. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy régóta álmodozom arról, hogy saját babám legyen.
Mikor 16 évesen volt ez a "gyereket akarok" időszak.. ami komolyabb volt mint gondoljátok, a barátom eljegyzett. 4 éve jegyben járunk, és még mindig megvan az a bizsergés ami az elején volt. Ő is és én is nagyon szeretnénk már babát, de mindketten kicsit tartunk az emberek véleményétől, hisz sokan még 20-25 éves nőket is megvetnek a terhesség miatt.
Ami a családot illeti a szülők támogatják az ötletet, hisz mind a 4-en szeretnének már unokákat. Főleg az én szüleim mert én egyke vagyok.
Én 2 éve érettségiztem, szakmám is megvan már, és saját kisvállalkozásom van. Együtt élünk a barátommal, már 2 éve, van egy 2 emeletes családi házunk.
Mindketten úgy vagyunk vele,hogy imádjuk a gyerekeket. Ezért szeretnénk a későbbiekben többet is:) (2-3)
És igazából őszintén szólva azt sem szeretném, hogy majd ha megyek a gyerekem szülői értekezletére azt higgyék, hogy a nagymamája vagyok.
És azzal egyikünknek sincsen problémánk hogy egy gyerek mellett nem lehet eljárni bulizni péntek esténkén meg ilyenek. Én úgy érzem kibuliztam magam ebben a 7 éveben szóval én teljesen készen állok egy babára..
Szerintetek korai 2 évesen szülni?
Kérlek értelmes, és kicsit hosszabb válaszokat mert kell ám a bátorítás:)
Bocsánat ha hosszú lett..
Ha neked még kell bátorítás, akkor korai. Egyébként nem értem, mi volna a gond.
Persze vannak, akik 20-25 éves nőket megvetnek a terhességük miatt, és vannak, akik öregasszonyokat rabolnak ki és erőszkaolnak meg. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok.
"Együtt élünk a barátommal, már 2 éve, van egy 2 emeletes családi házunk. "
Szülők házába,átköltözött az egyik a másikhoz ugye?
Nekem az lenne, még most 25 évesen is úgy érzem.Teljesen egyénfüggő.
"És igazából őszintén szólva azt sem szeretném, hogy majd ha megyek a gyerekem szülői értekezletére azt higgyék, hogy a nagymamája vagyok."
MIért, ha 30 évesen szülnél, akkor már a nagymamájának néznének? :D Elég xarul nézhetsz ki most 20 évesen...
Köszönöm a válaszokat. És nem szülői ház, saját..
Mind a négyen adtak bele egy keveset hogy megtudjuk venni, de több mint a felét mi ketten saját keresetből vettük.
(Olyan érdekes, hogy itt mindenkinek 20 éves korára saját háza van meg jól fizető munkája, igen, persze, irigykedem, de akkor is érdekes...)
Ha akarjátok és el is tudjátok tartani, akkor nem értem miért vadidegenek véleményére van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!