Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. hét után mennyi az esély,...

8. hét után mennyi az esély, hogy az embrió felszívódik?

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 17:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
utolsó rettenetesen sajnálom!nagyn sok erőt és kitartást kívánok neked!!!!!!
2014. máj. 12. 11:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia,5-ös vagyok,ahogy igértem megirom ma voltam uh-n minden rendben már 45mm kapálózott a kis lábaival,jövőhéten kombinált tesz na az lesz még izgalmas.Utolsó válaszolót én is nagyon sajnálom borzalmas lehet,igaza van soha nem lehetsz biztos semmiben és most már mindig lesz valami miatt izgulni de fő a pozitiv hozzáállás! Mégegyszer boldog babavárást mindenkinek!
2014. máj. 12. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:

De jó, gratulálok :))) drukkoltam én is :)

7-es

2014. máj. 12. 22:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Gratulalok 5os en is irom a heten hogy mi a helyzet :-) .nekem multheten raneztek 43mm volt.:-)
2014. máj. 13. 07:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Újból 1q0-es vagyok. Köszönöm a kedves szavaitokat.

Még egy jó tanácsot szeretnék megosztani veletek, és tényleg segítségképpen.

Nekem 4 napja nem mozgott a baba. 24. héten ugye e nem normális. A védőm és az orvosom is elintézték annyival, hogy biztos pihen vagy front van, és azért lusta... Hát, hogy is fogalmazzak: valóban pihent, csak már nem fog felébredni.

TEHÁT: ha nem mozog annyit, amennyit előtte, azonnal UH!!! Lehet pl. kevesebb a magzatvíz, amiben nem tud mozogni.

Lényeg az, hogy nem szabad, hogy lerázzanak minket!

Következő orvosomat eszerint fogom kiválasztani. Bár úgy hallottam, hogy "jobb" helyeken, "jobb" orvosoknál az ilyen esetekre jobban figyelnek, hetente van UH a 12. hét után, és az utolsó 6 hétre be is fektetnek.

Gratulálok Nektek, szeerintem én is csatlakozni fogok mihamarabb.

2014. máj. 13. 09:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Várom a helyzetjelentést mindkettőtöktől! Kedves kérdező akkor a babáink fej-fej mellett haladnak :0)

5-ös

2014. máj. 13. 09:42
 17/18 A kérdező kommentje:
15os remeljuk, hogy mielobb csatlakozol varunk!:-)
2014. máj. 13. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:

10-es és 15-ös vagyok. 2 hete volt a császár, még pár hónap...

Köszönöm. :)

2014. máj. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!