Miért nem látszódik az embrió? Van még esély, hogy megmarad?
Figyelt kérdés
10 nappal ezelőtt voltam UH-on, akkor 10x15mm-es volt a petezsák és a szikhólyag látszódott. Nálam nem igazán lehet megállapítani a terhesség korát, mert PCO-s vagyok és nagyon ritkán van mensim.Pont ezért nálam nagyon nagy a vetélés kockázata. Ma voltam újból UH-on, ahol megállapították, hogy a petezsákom 20x25mm-es,de embriót sajnos nem lehetett látni.Azt mondták,hogy nagy valószínűség szerint felszívódott a baba.3 nap múlva újra el kell mennem és ha akkor sem fog semmi látszani, csak a petezsák,akkor megműtenek.Nagyon el vagyok keseredve!!!!!!!!!Szerintetek van még esély,hogy nem halt el a terhességem?2008. dec. 14. 10:07
1/8 anonim válasza:
Ha a második UH-n már üres volt a petezsák tényleg, akkor az azt jelenti, hogy ott már nincsen baba. Egy esélyed van, ha az ultrahangos orvos nem volt a helyzet magaslatán és nem jól látta a dolgokat.
Nagyon sajnálom, de nyugtasson meg az a tudat, hogy beteg baba lett volna, valami genetikai rendellenesség történhetett vele, ha felszívódott.
2/8 A kérdező kommentje:
20x25 mm-es petezsákbn már kell, hogy látszódjon az embrió?Volt már akinek csak később kezdett el látszani az embrió?
2008. dec. 14. 12:57
3/8 anonim válasza:
Hány hetes terhesen voltál UH-on? Nálam 5 hetesen még nem látszott az embrió, csak a petezsák, 9 hetesen voltam megint, és akkor már látszott és szívhangja is volt.
4/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Megnéztem egy kismama könyvben, az embrió az 5. héten kb. 2mm hosszú, a 6. héten már kb. 6 mm.
Mindjárt nézem a régi leleteimet, hogy a petezsák ekkora volt ilyenor. Rögtön írok újból.
5/8 anonim válasza:
Hát, nekem sajnos csak a babát mérték. A 6. héten CRL 4 mm, a petezsákról nem írt semmit. :(
6/8 anonim válasza:
én is 5 hetesen voltam, akkor nem volt semmi csak petezsák, a 8. héten már volt szívhang. drukkolok, h minden rendben legyen...:(
7/8 anonim válasza:
Ekkora petezsákban látni kellene a szikhólyagot, és ha előtte lévő uh-n látszott a szikhólyag, most viszont nem, akkor valószínű felszívódott. De várd ki a 3 napot, lehet az uh-n valamit elnéztek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igazából 2 doki is megnézte és mind a kettő azt mondta,hogy nem lát a petezsákban semmit.Majd szerdán kiderül!
2008. dec. 15. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!