Felengednek a repülőre orvosi igazolással?
Figyelt kérdés
Ryanair-el 36.hét végéig engedik a kismamákat repülni, ha probléma mentes a terhesség. Jövőhéten repülnénk ki Angliába még nem tölteném be a 36.hetet sem. Voltam az orvosnál megírta az igazolást , de azt mondta, hogy nem biztos, hogy attól , hogy ő aláírta a papírt felengednek-e a gépre. Ezt megtehetik? Egyébként azt se nagyon értem, hogy miért 36 hetet írt a papírra , amikor az utazás napján 35+4 napos leszek?! Ti mit gondoltok? Egyébként letelepedés végett mennénk ki. Férjem kint dolgozik, és sajnos most tudtuk ezt "megoldani", hamarabb nem, mivel a munkája nem engedte.2014. máj. 5. 15:40
11/14 anonim válasza:
Nade ha az orvos a mai dátummal azt irta, hogy 36 hetes vagy,a kkor a jövő heten 37 leszel, tehat nem engednek majd repülni.
12/14 anonim válasza:
A ryanair formanyomtatványán azt kell feltüntetni, hogy a repülés időpontjában hányadik héten lesz a kismama, gondolom ezt töltötte ki az orvosa.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen! Arra a hétre vonatkozóan írta be a terhességi hetet!
2014. máj. 5. 17:28
14/14 anonim válasza:
Wizzairrel 37 hetesen senki nem kérte a papirt én meg nem mutogattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!