Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális jelenség, hogy...

Normális jelenség, hogy missed ab után olykor elég erőteljes szúrásokat érzek (elsősorban vizelés alkalmával)?

Figyelt kérdés
Sajnos elvesztettem a babámat, missed ab-om volt, dec. 22-én fejeztek be a terhességem emiatt művileg. A kórházban a műtét után semmi panaszom nem volt, amint felkelhettem hasi (nem hüvelyi!)UH-ot is csináltak, ami negatív lett. Nincs lázam, nem görcsölök, vérzés kevés, nem alvadékos, de amint fent írtam, elsősorban pisilés alkalmával, és ha hirtelen felállok, vagy leülök elég erős szúró érzést érzek. (Már szültem egyszer, ez volt a második terhességem.) Menjek holnap ügyeletre emiatt, vagy ez belefér? Megsérülhetett esetleg a hólyagom, vagy a húgycsövem a beavatkozáskor, vagy mi lehet ez? Nem szeretnék semmilyen gyulladást összeszedni. Amúgy pisiléskor nem éget, nem csíp. Mit tanácsoltok?
2009. dec. 25. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem ez normális, nekem is volt. állnak vissza eredeti állapotukba a szalagok, a hormonjaid és a méh. mivel nincs görcsöd, lázad, UH negatív szerintem minden rendben van. még egy ideig fogsz ilyet érezni.

és sajnálom.

2009. dec. 25. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már egy missed ab-om, és egy vetélésem, amit szintén műtéttel fejeztek be. Teljesen más tüneteim voltak mindkettőnél utána. Ilyen szurkálást most én is éreztem a második után.
2009. dec. 25. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugy hangzik mintha petefészek gyulladásod lenne! Missed ab után nekem is volt mivel felfáztam egy kicsit,ilyenkor érzékenyebb vagy egy kicsit! szerintem menj azért dokihoz és ö a vizeletböl gyorsan kideriti hogy vane gyulladásod! sajnálom a babót!!
2009. dec. 28. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szúrások elmúltak 2-3 nap alatt, úgyhogy valószínűleg tényleg a szalagok lehettek, és nem valamilyen gyulladás jelei. Köszönöm mégegyszer mindenkinek.
2009. dec. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!