Mit ajánlanátok gyomorégésre?
Figyelt kérdés
31hetes vagyok és szerencsére eddig csak párszor fordult elő,hogy annyira égett a gyomrom és a nyelőcsövem,meg szorított,-szúrt a mellkasom,hogy alig akart elmúlni,meg alig tudtam nyelni.Gyógyszerem nincs rá,így csak mentateát iszogatok rá.
Van erre valami gyógyszer?Vagy mit nem lehet enni,minek az evését/ivását kerüljem?
2014. ápr. 29. 21:45
11/14 anonim válasza:
Nekem is kegyetlenul egett a gyomrom, es a RENNIE nagyon bevalt!!18 hkm
12/14 anonim válasza:
Mennyi renit szedtél be egy nap?
13/14 anonim válasza:
A Rennie-bol max. napi 11-et be lehet venni. Rakerestem neten, elolvastam a betetajekoztatot, es megkerdeztem orvost is. Idaig soha nem jutottam el, h ennyit kelljen bevennem. Nekem max napi 3-4 eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!