Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orr vagy szemöldök piercing...

Orr vagy szemöldök piercing böketés terhesen, szerintetek? (30. hét)

Figyelt kérdés
Természetesen steril kanüllel, megbízható eü.dolgozó által.
2014. ápr. 28. 19:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
14 éves korom óta van orr piercingem, szültem és igen, kiszedetik. Pontosan azért, ha bármi komplikáció lép fel és műteni kell, nem lehet rajtad/benned semmi fém ami orvosilag nem indokolt. Várjál vele.
2014. ápr. 28. 20:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Persze,ki, de valljuk be,köze nincs semmihez.

A legtöbb ékszert is azért vetetjük le mert érték,és ha a beteg öntudatlan aztán utána nincs meg ez az akkor rajtunk keresi :(

2014. ápr. 28. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolok, hogy a fiam hányszor tépi meg a hajam, vagy karmol meg csupa szeretetből, nem akarom elképzelni, hogy mit tudna csinálni egy szemöldök piercinggel, de tuti, hogy nekem fájna jobban.
2014. ápr. 28. 21:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Van már kettő,úgyhogy tudom :) bár a szemöldökömhöz nem érne,mert szemüveges vagyok.Annál elakadnak :)
2014. ápr. 28. 21:48
 15/16 porcukormókus ***** válasza:
70%

Ketszer szultem, de az orrpiercingemet nem kellett kivennem egyszer sem. Le se sz..rtak, egesz pontosan..

Lesz idod szoptatas alatt nyugi, ha ennyire fontos. Egyik delutani seta alkalmaval a jatszo helyett beiranyzod a szalont es kesz. 10percnel nem tart tovabb! ;)

2014. ápr. 28. 22:15
 16/16 zabmester ***** válasza:

Tisztességes, korrekt szalonban nem is csinálják meg, ha terhes vagy. Pont azért, mert fertőzésveszélyes, hiába, hogy ők mindent előírás szerint csinálnak, ahogy kilépsz a szalonból, máris esélyed van valami jó kis fertőzésre, ami terhesen kimondottan kockázatos.

Én az orromba szerettem volna szúratni terhesen, előtte is volt, csak kivettem, és két nap alatt összenőtt a helye. Ezt akartam visszarakatni, de megmondták, hogy nem szúrhatják vissza, amíg a baba a pocimban van. Megértettem, tudomásul vettem. Mondjuk amúgy szoptatás alatt sem igazán kellene, de ezt nyilván nem tudják már a szalonban ellenőrizni, ettől függetlenül nem tanácsos akkor sem. Szóval szerintem várd ki, amíg nem szoptatsz, és utána rakasd be.

2014. jún. 8. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!