Orr vagy szemöldök piercing böketés terhesen, szerintetek? (30. hét)
Figyelt kérdés
Természetesen steril kanüllel, megbízható eü.dolgozó által.2014. ápr. 28. 19:28
1/16 anonim válasza:
Hiába steril stb, akkor is alakulhat ki fertőzés, és a francnak sem hiányzik ez a terhesség vége felé.
2/16 anonim válasza:
Szerintem azt a 10 hetet bírd már ki :)
3/16 A kérdező kommentje:
Na ja,de utána szopi meg roppant ráérős leszek.. :/
2014. ápr. 28. 19:34
4/16 anonim válasza:
Nem tenném a helyedben, mert szüléskor úgyis ki kell szedni, és utána nem biztos, hogy rendesen vissaz tudod tenni.
A szoptatási idö alatt sokkal inkább megoldható, habár a fertözésveszély akkor is fennáll. Szerintem egyelöre inkább a baba érdekeit nézd, mint azt, hogy neked mi tetszene. Par hónappal késöbb sem leszel lekésve erröl.
5/16 Vilcsianyuja válasza:
Most komolyan, nem tudsz élni egy hülye fémdarab nélkül az arcodban? Pláne terhesen? Ha eddig nem hiányzott, pont most van rá szükséged? Bocs a személyeskedésért, de ez az őszinte véleményem. Objektív válasz: én nem tenném, de én nem is éreztem soha késztetést rá, terhességen kívül se.
6/16 anonim válasza:
Szüléskor kiszedetik veled úgyis! Akkor meg.minek? Inkább a szüléssel, előkészületekkel foglalkozz!
7/16 A kérdező kommentje:
Biztos nem szedetik ki,köze nincs az orrpiercingnek a szüléshez.(intenzív osztályon dolgozom, van rálátásom)
Vilcsianyuja,hát épp ez az hogy volt is,és hiányzik is,nyilván.
2014. ápr. 28. 19:49
8/16 Vilcsianyuja válasza:
Akkor ezek szerint behegedt a helye, és újra szeretnéd böketni? Biztos volt oka annak, hogy ki kellett venned. Amúgy (ez most valószínűleg nagyon demagóg ötlet, de ha már megfordult a fejemben, leírom) terhesen érzékenyebb az ember, lehetnek allergiás tünetei, pl. egy egyébként antiallergén piercingre. (Tudom-tudom, éppen azért antiallergén, de az ember gyakorlatilag bármire lehet allergiás...) Esetleg valami egyéb, ártalmatlanabb önkifejezési eszköz nincs a tarsolyodban?
9/16 Vilcsianyuja válasza:
hahh, nem antiallergén, hanem hipoallergén :) tényleg tiszta demagóg vagyok, és még hibásan is írom...
10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen ez lehet veszélye. Na mindegy,várok :)
2014. ápr. 28. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!