Nálunk Nyíregyháza, nem lehet szülés után a saját hálóinget viselni, kórházit adnak. Köntös az saját volt.
2014. ápr. 28. 07:13
12/17 anonim válasza:
Én hálóinget csak szülésre és első napra viszek, utána kényelmes melegítő nadrágot és elől gombos felsőket. Nagyon nem szeretem a hálóinget és nem érzem magam betegnek, hogy egész nap abban legyek. Éjszakára is szoptatós pizsamát viszek.
2014. ápr. 28. 08:14
13/17 anonim válasza:
Pizsamában és hálóingben voltam felváltva. Egyet vettem csak (kínaiban), mert volt már rengeteg belőle, minden karácsonyra kaptam a szüleimtől egyet. A köntös pedig édesanyámé volt, amiben a mi születésünkkor volt kórházban. Mondjuk nagy értelme nem volt, mert talán ha 2-szer volt rajtam, annyira döglesztően meleg volt. Bántam, hogy bevittem, mert rengeteg helyet foglalt.
2014. ápr. 28. 08:26
14/17 anonim válasza:
Juniusban lesz 3 éve h Nyíregyen szültem.Én VIP szobában voltam ott azt hordtam amit akartam, de én kb 2 kinai hálóinget vettem, mert előtte 2 hetet voltam benn pocakosan, szülés(császár) után kórházast kértem mert igy is volt hogy a véreset épp lecseréltem, a lányom lef.sta a tisztát:)
nekem lehetett a babára otthoni cuccokat adni, adtam is, szép lányosakat a szakadt body-k helyett:)
köntösöm fincsi puha volt nem a legvastagabb fajta, Tesco-s, bugyik meg XXL-esek kinaibol:)
2014. ápr. 28. 08:31
15/17 anonim válasza:
Bocsi Off. Én majd' 4 éve szültem Nyíregyen, de azt vettem fel szülés után amit akartam. Most 30 hetes vagyok a másodikkal, remélem nem kórháziban kell majd lenni.
Egyébként én kicsit tovább voltam elsővel kórházban, május volt jó idő, így ha lementünk sétálgatni meg ilyesmi etetések között, én utcai,kényelmes ruhában voltam. Nem volt kedvem egész nap pizsiben lenni.
2014. ápr. 28. 09:03
16/17 anonim válasza:
Kényelmes tréning nadrágban és pólóban. Amiben itthon. Hálóing csak szülésekkor volt rajtam.
3 gyerekem van.
2014. ápr. 28. 10:39
17/17 anonim válasza:
Kinaiban vettem gombos haloinget (egybkent azon rohogtunk, hogy kb mindenkinek ugyanaz volt, kulonbozo mintakkal), 2000 ft-ert. Gyuloltem. Plusz kontos, de utaltam azt is, mert iszonyu melegem volt. Ugyhogy hozott be a parom egy joganadragot es par polot, majdnem sirtam az oromtol, amikor felvettem oket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!