Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj mostanában jobban a...

Miért fáj mostanában jobban a hasam?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok. Mikor kiderült a terhességem, kb 2 hétig erős szurkálásokat éreztem a méhemben. Magnéziumot szedtem rá, el is múlt.

Most a hét elején apró görcsöket éreztem, ismét szúr a méhem, feszül a hasam. Magnéziumot szedek, de azért így is érzem, igaz enyhén. Nem tudom ez mitől van, megint a méh növekedése miatt? Voltam ügyeleten, zárt a méhszájam, azt mondták, minden rendben. De akkor is rossz, hogy eddig nem volt ilyen, most meg ezt érzem már napok óta.

2014. ápr. 26. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számít normálisnak....görcsöket nem érzek, de szúr enyhén.
2014. ápr. 26. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nő a méhed. Lesz ez még durvább is:-)

32hkm

2014. ápr. 26. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van. Nő a méhed, a baba, nyúlnak a szalagok, készül a tested. Ehhez még a frontok is jönnek. Nyugi, minden rendben :) 31hetes kismama
2014. ápr. 26. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajna nekem is ez van 24 hetes vagyok a 9 .hét óta folyamatosan ez érzem...sajnos nincs nálam olyan,hogy szünet...és igen lesz ez durvább..!

Nekem azt mondta,hogy nincs sajna rá gyógyszer csak magnézium és fekvés..ha vér van...akkor van baj...,de ne legyen...!

Kívánok neked jobbulást és kitartást!

2014. ápr. 27. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére most javult, sokat pihentem és szedem a magnéziumot, lehet a front is betett. :)
2014. ápr. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!