1:9200, hogy down-koros babam lesz (istenhegyi eredmeny). Az afp 0,65 lett. Ti aggodnatok? Mostanaban jobban aggodom koszonom 34 h
nekem a down 1:179-hez és az afp 0,57 letzt, kellett menni genetikushoz azt mondták 1:150 alatt nem kell amniocentezis, uh rendben, integrált számitás 1:2850-hez, megnyugodtunk. föleg hogy azota felhivtak hogy a gép romlott el és az eredményem még is csak 1:3100-hoz. marha jo.. 32 éves vagyok, a 12 hetes eredményem jo lett ez a 16 hetes volt. ne aggodj a tied tök jo. az afp-d azért lehet alacsonyabb mert ha párt nappal elöbb veszik le a vért..
32
Én pont ezért mentem el 4D-s uh-ra mert nekem is 0.6 lett az afp-m és a védőnő halálra rémisztett mindenféle beteg babával, pedig az uh-os leleteim mind jók lettek. De tegnap megnyugodtam minden rendben van, teljesen egészséges. Valószínűleg hamar vették le a vért. De te már mindjárt szülni fogsz! Most kezdesz el ezen aggódni? Nem voltál soha 4D-s uh-on?
19 hetes kismama
Szia, én 31 éves vagyok, jelenleg 25 hetes terhes.
Afp-m csak 0,47 MoM lett, tehát a Tiédtől jóval alacsonyabb. A Down kockázatom pedig 1:3.000-hez, ez is jóval rosszabb, mint a Tiéd.
Engem elküldtek Pestre genetikára. Ott beszéltem genetikussal, alapos UH-t csináltak, azt mondták minden rendben, még magzatvízvételt sem javasoltak. Pedig nálunk az apukának van veleszületett fejlődési rendellenessége is (terhesség elején nem tudtam róla).
Kb 90%-ban nyugodtam meg, de a kisördög bennem van továbbra is egy picit, ezért bejelentkeztem 4D uh-ra, másfél hét múlva megyek.
Szerintem ne aggódj, az eredményeid jók lettek. Esetleg egy 4D belefér, ha megengedi az anyagi helyzeted, ott talán jobban megnyugszik az ember.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!