Az nem baj, hogy 10+4 hetesen ritkulnak a hányások? Aggódom, mert lehet, hogy hülyeség, de nem érzem magam terhesnek.
Szia, minden rendben volt, mindenki fickándozott és integetett és dobogott a szívük :)) (3 baba van)
Hasi UH volt, életemben először! :)
A doki azt mondta hogy normális hogy a 11. héten már enyhülnek a tünetek! Te hogy vagy?
Óh hát akkor biztos vagyok benne hogy nálatok is minden okés lesz :))
Igen már a hCG-vérvétel után tudtuk hogy 2 vagy 3 baba van mert nagyon magas lett, és már az első UH-n a 6. héten láttuk a három petezsákot.
Nagyon-nagyon szorítok, jelentkezz mindenképp!
Nálunk is minden ok. Annyit ficánkolt, hogy a doki alig tudta lemérni. 😄 Most még a downszűrés lesz érdekes 14én.
Gombócom még van, de kimondott rohanós ma már nem volt. Ma elkezdett szurkálni a méhemnél.
A genetikai szűrés is ok. Nagyon jók lettek az értékek, a tarkóredő szuper, és látszott az orrcsontja. :)
Kár, hogy a 3D-s képen nem akarta elvenni a kezecskéit az arca elől.
Egy jó kis mozit kaptunk itthonra. :D
De jó, nagyon örülök :) A nemét nem tippelték még meg?
Mi ma megyünk, nagyon izgulok!
Minden jót,
a 3 babás :)
Megvártátok az eredményt? Milyen lett? Kisfiúk, kislányok, esetleg vegyesen? :)
A nemére nem is kérdeztem rá, olyan áhitattal néztük a párommal a képernyőt.
Amúgy is már azon görcsölök, hogy hol és kinél szüljek. Nem vagy Bp-i, de itthon nem szeretnék. Bp-en nézelődök normális kórház és doki után. Nagyon nehéz így, hogy nincs ott ismerősöm, vagyis csak kevés és az sem szül.
Képzeld nekem visszajött a hányás, hányinger. Pedig már kezdtem örülni, hogy megszűnik.
Szia!
3 babánál nem tudnak kombinált tesztet (meg semmilyen más vértesztet) csinálni, csak az UH-ra tudunk hagyatkozni, de Hajdu doktornőnél voltunk az Istehegyin, szóval benne azért megbízunk szemre is :) Mindenkinek minden mérete bőven határértéken belül volt, tarkóredő és orrcsont rendben, plusz a korunk miatt sem vagyunk kockázati csoportban (29 vagyok, a férjem 34), úgyhogy szerinte minden OK mindenkivel. Nemet 80%-ra mondta hogy 2 fiú és 1 kislány, hát ez volt a legeslegnagyobb álmunk, szóval nagyon örülünk :))) Persze minden kombinációnak örülnénk, de ez volt a favorit :)
Nekem az ÁEK-ban (volt MÁV) van a dokim. Szerintem olyan kórházban nézelődj ahol van PIC, pl. ÁEK, SOTE, János... ne legyen rá szükséged, de megnyugtató ha van.
Sajnálom hogy megint rosszul vagy, én most nagyon fittipaldi vagyok, jövök-megyek, a hasam se keményedik már mint 1-2 hete. Minden jót nektek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!