Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nem baj, hogy 10+4 hetesen...

Az nem baj, hogy 10+4 hetesen ritkulnak a hányások? Aggódom, mert lehet, hogy hülyeség, de nem érzem magam terhesnek.

Figyelt kérdés
A mellem már csak esténként érzékenyebb.
2014. ápr. 26. 08:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia, minden rendben volt, mindenki fickándozott és integetett és dobogott a szívük :)) (3 baba van)

Hasi UH volt, életemben először! :)

A doki azt mondta hogy normális hogy a 11. héten már enyhülnek a tünetek! Te hogy vagy?

2014. ápr. 28. 19:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Húúú, de jó nektek!!! 😄 És ráadásul 3an. Az első uhn is látszódtak? Mi is szerettük volna, ha ikrek sikerülnek, de most ezért az egyért izgulunk. Nagyon remélem, hogy holnap nálunk is minden ok lesz. Hányás még van, bár már nem olyan intenzív, gombóc érzése a torokban, amitől meg hányingerem van. Mást nem érzek. A melleim magyon eresek. Holnap megírom mi volt.
2014. ápr. 28. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Óh hát akkor biztos vagyok benne hogy nálatok is minden okés lesz :))

Igen már a hCG-vérvétel után tudtuk hogy 2 vagy 3 baba van mert nagyon magas lett, és már az első UH-n a 6. héten láttuk a három petezsákot.

Nagyon-nagyon szorítok, jelentkezz mindenképp!

2014. ápr. 28. 20:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Nálunk is minden ok. Annyit ficánkolt, hogy a doki alig tudta lemérni. 😄 Most még a downszűrés lesz érdekes 14én.

Gombócom még van, de kimondott rohanós ma már nem volt. Ma elkezdett szurkálni a méhemnél.

2014. ápr. 29. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Szuper, nagyon örülök :)) Én 15-én megyek a genetikai UH-ra.
2014. ápr. 29. 17:02
 16/20 A kérdező kommentje:

A genetikai szűrés is ok. Nagyon jók lettek az értékek, a tarkóredő szuper, és látszott az orrcsontja. :)

Kár, hogy a 3D-s képen nem akarta elvenni a kezecskéit az arca elől.

Egy jó kis mozit kaptunk itthonra. :D

2014. máj. 14. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:

De jó, nagyon örülök :) A nemét nem tippelték még meg?

Mi ma megyünk, nagyon izgulok!

Minden jót,

a 3 babás :)

2014. máj. 15. 09:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Megvártátok az eredményt? Milyen lett? Kisfiúk, kislányok, esetleg vegyesen? :)

A nemére nem is kérdeztem rá, olyan áhitattal néztük a párommal a képernyőt.

Amúgy is már azon görcsölök, hogy hol és kinél szüljek. Nem vagy Bp-i, de itthon nem szeretnék. Bp-en nézelődök normális kórház és doki után. Nagyon nehéz így, hogy nincs ott ismerősöm, vagyis csak kevés és az sem szül.

Képzeld nekem visszajött a hányás, hányinger. Pedig már kezdtem örülni, hogy megszűnik.

2014. máj. 15. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

3 babánál nem tudnak kombinált tesztet (meg semmilyen más vértesztet) csinálni, csak az UH-ra tudunk hagyatkozni, de Hajdu doktornőnél voltunk az Istehegyin, szóval benne azért megbízunk szemre is :) Mindenkinek minden mérete bőven határértéken belül volt, tarkóredő és orrcsont rendben, plusz a korunk miatt sem vagyunk kockázati csoportban (29 vagyok, a férjem 34), úgyhogy szerinte minden OK mindenkivel. Nemet 80%-ra mondta hogy 2 fiú és 1 kislány, hát ez volt a legeslegnagyobb álmunk, szóval nagyon örülünk :))) Persze minden kombinációnak örülnénk, de ez volt a favorit :)

Nekem az ÁEK-ban (volt MÁV) van a dokim. Szerintem olyan kórházban nézelődj ahol van PIC, pl. ÁEK, SOTE, János... ne legyen rá szükséged, de megnyugtató ha van.

Sajnálom hogy megint rosszul vagy, én most nagyon fittipaldi vagyok, jövök-megyek, a hasam se keményedik már mint 1-2 hete. Minden jót nektek :))

2014. máj. 15. 19:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy minden ok. Boldog babavárást! :)
2014. máj. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!