Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem magam terhesnek,...

Nem érzem magam terhesnek, honnan tudjam hogy minden oké?

Figyelt kérdés

1,5 hete teszteltem pozitívat illetve 3-at is... :)

De semmit nem érzek, az égvilágon semmit, se egy kósza hányinger, se egy haspuffadás nincs semmi és bár hülyén hangzik de ez megőrjít! Ha hánynék legalább tudnám hogy ott a baba, de így olyan fura... Jövő héten szerdán megyek nőgyógyászhoz addig tuti bedilizek... :)

Normális hogy semmi tünet??

2013. jún. 27. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, örülj neki hogy nincs tüneted, majd lesz még bőven, ne aggódj. Amíg nincs görcs és vérzés, addig nincs gond.
2013. jún. 27. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. jún. 27. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljesen normális, örülj neki. :)

Ameddig nincs vérzés, addig semmi gond nincs.

2013. jún. 27. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem sem volt semmi tünetem, aztán a 11-12 héttől folyamatosan hánytam egy hónapig :)

szóval örülj, hogy nincs semmi

2013. jún. 27. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Van akinek az első tünete hogy elkezd nöne a pocakja majd az X héten! Nem hiszem jobban örülnék ha egész nap rosszul lennél vagy kórházba kéne menni kiszáradással! A másik hogy még lehet tüneted van akinek a 8. hét körül kezdődik viszont eltart sokáig! Egyenlöre örülj neki még ha nem is érzel semmit! Nem ezen múlik hogy minden ok-e a magzattal!
2013. jún. 27. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2013. jún. 27. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ezt éreztem, és érzem is még sajnos! Semmi rosszullét, semmit nem éreztem azóta hogy teszteltem, még a mellfájdalom is elmúlt azóta. Ne aggódj nincs baj, a baba rendben van! :) Már azt várom, hogy majd mozogjon, akkor már biztosan megnyugszom! :) Jó babavárást!! :)

14 hkm

2013. jún. 27. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt sok tünetem, addig nem is nyugodtam meg amíg nem éreztem először mocorogni a kisbabámat, szóval a 18. hétig. Sőt, hülyeséget mondok, mert utána meg vagy az volt a bajom, ha mozgott (miért így mozog, miért nem lassabban/gyorsabban, biztos valami baj van) vagy hogy miért nem mozog, ha éppen nyugisabb volt. Szóval nyugi, felesleges magadat idegesítened, inkább próbáld elfoglalni magad valamivel. Ameddig nincsen vérzésed, vagy nagyon erős görcsöd, addig megnyugodhatsz! :)
2013. jún. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!