14 hetes kismama vagyok és főiskolára járok nappali tagozatra. A rosszullétek a 9.héten jelentkeztek és azóta egyre rosszabbak. Egész napos émelygés, hányinger, hányás, sokszor megszédülök, túl érzékeny vagyok, mindenen sírok, borzasztó a közérzetem, fáj mindenem. Iskolába kellene járnom, úgy terveztem hogy ezt a félévet még végig csinálom így, de ilyen állapotban nagyon ritkán jutok be előadásokra. Valamint iszonyat fáradékony is vagyok.
Komolyan nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz a terhesség. És még mennyire az elején járok... Borzasztó lelkiismeret-furdalásom van, hogy így érzem magam, de nem tudok mit csinálni.
2013. ápr. 12. 17:11
1/7 anonim válasza:
Én napi 30!!!szor hánytam (a végén már csak epét, s vért), s majdnem kiszáradtam. Sajnállak nagyon.
Valahogy végigcsináltam 4! terhességet így. A 18-20-ig hétig tartott.
Az első terhességemnél végzős főiskolás voltam. 36 hetesen államvizsgáztam. A téli vizsgaidőszak pont a nagyon hányós időszakra esett. Valahogy túléltem! Kitartás.
2013. ápr. 12. 17:14
2/7 anonim válasza:
Nyugi nem rossz a terhesség, csak eleinte vannak ilyen mellékhatásai. Én is így voltam, 2 hónapon keresztül csak piritóst ettem, de ahogy megmozdult a baba, mintha sose lettem volna rosszul. Onnantól rózsaszínben láttam a világot. :) Hányingerre nekem a kóla jött be, (persze mértékkel).Meg reggelente megittam egy pohár tejet, meg háztartási kekszet rágcsáltam. Kitartás.
2013. ápr. 12. 17:25
3/7 anonim válasza:
Sajnos ezzel jár a terhesség. De elvileg idővel jobb lesz, bár ahogy látom nekem elég későn kezdődött. De ha minden jól megy akkor a 16 hét környékén azért jobb lesz. Egyén függő kinél milyen tünetek vannak és mikor jelentkeznek azok. Próbálj meg tanulni amennyit tudsz, vizsgaidőszakra jobb lesz. Nekem egy ilyen mély pont után 2-3 nappal szinte minden tünetem elmúlt. A hányingerre próbáld ki a B6 vitamint, jéghideg citromos vizet, jéghideg kólát. Próbálj meg minél többet pihenni és sokat inni. Hidd el jobb lesz!!!!! Ha nagyon nem bírod szólj a védőnőnek, orvosnak háta tudnak valamit felírni vagy mondani.
2013. ápr. 12. 17:31
4/7 anonim válasza:
A Magne B6 és a kóla /szénsav nélkül ha lehet, mert puffaszt / talán segít egy kicsit. Magneb6 ból szerintem vehetsz be nyugodtan 3x1 et,elvileg nem árt, csak használ, de nem árt ha beszélsz a védőnővel, vagy az orvossal is ezzel kapcsolatban.:) Viszont a 36. hét után ne szedd.
Kitartást erre az időszakra, és boldog baba várást.
38 hetes kismama
2013. ápr. 12. 17:43
5/7 anonim válasza:
Pont a szénsav segít büfizni, ami segít a rekeszizmoknak hogy elmúljon a hányinger.
2013. ápr. 12. 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
A helyzet változatlan, pedig mindent megtettem. Borzasztóan érzem magam.
2013. ápr. 16. 16:02
7/7 anonim válasza:
Én is a magnéziumot javaslom, meg azt, hogy reggel azonnal egyél és igyál valamit, aztán pedig 5x egyél és lehetőleg keveset. A hideg citromos víz és a hideg narancslé is segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!