Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nem baj, hogy 10+4 hetesen...

Az nem baj, hogy 10+4 hetesen ritkulnak a hányások? Aggódom, mert lehet, hogy hülyeség, de nem érzem magam terhesnek.

Figyelt kérdés
A mellem már csak esténként érzékenyebb.
2014. ápr. 26. 08:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
tudtommal pont hogy normális, és csak az első időszak a hányós :) azt mondják, a középső szakasz a legjobban viselhető
2014. ápr. 26. 08:39
 2/20 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 26. 09:18
 3/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Úgy érzem egy cipőben járunk. Ugyanezen rossz gondolatok kavarognak a fejemben, amellett, hogy próbálok pozitívan hozzáállni a dologhoz. Első baba, ráadásul 6 évet vártunk rá, úh. ez az időszak kikészít. Úgy olvastam, hogy hétfőn mész uhra. Megírod mi volt? Nekem kedden kell menni.
2014. ápr. 26. 10:27
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia, 2-es vagyok, lombikos kismama vagyok, úgyhogy ne is mondd... :)

Hétfőn megyek igen, írok majd hogy mi volt. Nagy drukk neked is!

2014. ápr. 26. 12:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Én is lombikos vagyok. Ez volt a 3. beültetés, ami sikerült. Hová jársz? Én a BMC-be.
2014. ápr. 26. 14:04
 6/20 anonim ***** válasza:
Én is BMC-s vagyok, Zeke doki, és elsőre összehozta nekünk :))
2014. ápr. 26. 17:43
 7/20 anonim ***** válasza:
Ez a második terhességem. Soha!! nem hánytam se most sem a kislányomnál. Van aki végig hányja és van aki egyszer sem. Ez semmit sem befolyásol ne aggódj! :)
2014. ápr. 26. 23:32
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező sem azon aggódik hogy hány-e vagy sem, csak sok helyen azt írják hogy ESETLEG aggodalomra adHAT okot, ha voltak tünetek, de azok hirtelen elmúlnak.
2014. ápr. 26. 23:56
 9/20 A kérdező kommentje:

Minden rosszat hallani, és olvasni. Főleg attól félek, hogy észrevétlenül elhalhat a baba. Mert a vetélésnek tünetei vannak, de a másik úgy is bekövetkezhet, hogy a tünetek vagy hirtelen elmúlnak, vagy továbbra is fennállnak.

A méhemet sem érzem nőni, nem görcsöl, nem szurkál. Utoljára akkor volt menzi szerű görcsöm, amikor a 8. hét környékén emlékezett a szervezetem a menzire egy pár órára.

2014. ápr. 27. 07:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Kedves Lombikos válaszoló!

Mi volt a mai nap, minden rendben? Már nagyon izgulok. Hüvelyi uh-t csináltak ma is?

2014. ápr. 28. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!