34 hetes babás vagyok, és pár napja puffadok, szenvedek, forgolódom az ágyban, tudom ezek természetes dolgok! Még mikre számítsak? Már kellemetlenségekre.
Figyelt kérdés
Milyen gyógyszert szedhetek esetleg, ha annyira puffadok?
Mennyire vigyázzak magamra ,mostantól pláne!?
2008. júl. 26. 22:22
1/3 anonim válasza:
Espumisant lehet szedni terhesség alatt, nagyon jó a puffadásra. Nekem a lábam is vizesedik, de ha szerencséd van téged ez elkerül. ÉN a 37. hétben vagyok és pont ma jegyeztem meg, hogy már sehogy sem jó..ha ülök az a baj, ha állok az...tulajdonképpen félig fekvő helyzetben a legkényelmesebb. Én nem vigyázok magamra jobban, de csak annyi dolgot csinálok amit éppen meg tudok tenni. Bár én megtehetem, mert ez az első terhességem, nincs gondom jelenleg semmire.
2/3 A kérdező kommentje:
köszike a válaszodat , igen nekem is az első babóm lesz ,nem vizesedem egyenlőre. Nikol
2008. júl. 26. 23:25
3/3 anonim válasza:
Én még csak a 30. hetet töltöttem,de már minden bajom van.Fáj a hátam,dereka,lábam és sehogy nem jó feküdni.Puffadi,nem puffadok,csak nehezen kapok levegőt.Nekem ezek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!