Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagyott mert terhes vagyok....

Elhagyott mert terhes vagyok. Hogy tudok erős lenni?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt. Bejelentettem a terhességet, bepánikolt, közölte, hogy nem akar gyereket, és engem sem. :( Nem voltam képes elvetetni a babát, 29 éves vagyok, mindenem megvan (egzisztencia, munkahely stb...) Úgy voltam vele, hogy nincs indokom (és főleg jogom) elvetetni egy pici életet. Eddig azt hittem erős leszek, és végig tudom csinálni, de kezdek teljesen padlóra kerülni. :( Félek, hogy mi lesz, félek attól, hogy még jobban kikészülök.

Egyszer már keresett 2 hónapja, ígért fűt-fát, de azóta ismét semmi kommunikáció, egyszer írtam neki sms-t nem válaszolt arra sem...

Volt már valaki hasonló szituációban?

2014. ápr. 25. 21:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

# 10/10 Időpont tegnap 23:55

Köszönöm a biztatást!!!

2014. ápr. 26. 09:05
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
gondoltad ha kotont nem képes húzi, akkor majd veletek marad? látszott már akkor hogy felelőssége nuku, magadnak csináltad.
2014. ápr. 26. 09:24
 13/20 A kérdező kommentje:

# 12/12 Időpont ma 09:24

Nem, kedves utolsó...

Gondoltam, ha tervezzük a közös életet, együtt nézünk lakást, együtt élünk, beszélünk a családi életről stb, és 35 évesen tisztában van a szexuális élet következményeivel, akkor meg lehet benne bízni.

Ha kotont húz valaki, akkor azzal lehet közös életet tervezni, vagy mi...??? Érdekes logikád van... És miért is magamnak csináltam? Miért egyedül a nő dolga védekezni?

2014. ápr. 26. 09:37
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik barátnőm van most hasonló cipőben...őt a szülés előtt 3 héttel hagyta el a párja "mégse akarok apa lenni"címszóval...hát mondtuk neki, hogy annak már lőttek haver, te már bizony apa leszel így is úgyis...nem könnyű a helyzeted, a család és a barátok tudnak most neked segíteni, erőt adni. Nagyon-nagyon nehéz lesz, de már más is végigcsinálta, Neked is menni fog:) Csak a babára gondolj, a pasira ne pazarolj energiát, nem érdemli meg. Ha még ezek után is szereted, akkor bizonyára elvakít még a rózsaszín köd, gondold át, hogy megérdemli e a szeretetedet ezek után, minél gyorsabban oszlasd el az ábrándokat, és csak a születendő babádra fókuszálj:)

Sok sikert!

23 hkm

2014. ápr. 26. 09:45
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
nem azt írtam, hogy a nő felelőssége, de én alapból nem terveznék olyan pasival, akármit is ígérget, aki arra sem képes, hogy felhúzzon egy gumit. átvert, te meg megetted
2014. ápr. 26. 09:50
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Az egzisztencia egy dolog, egy másik meg az érzelmi háttér és támasz. Szerintem jól teszed, ha közösségbe jársz, sokat leszel a családdal, barátokkal, akik támogatnak, vagy eljársz egy helyi közösségbe, gyülekezetbe. Mondjuk ne kocsmába :D

Jól döntöttél. Nem a könnyebb, de a jobb utat választottad. A babának joga van élni, te pedig csodálatos emberré nevelheted! Ne félj.

2014. ápr. 26. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

Szia!

Én is voltam ilyen helyzetbe.Nálunk viszont úgy,hogy Ő akarta nagyon a 2.gyereket.

Majd mikor kb.4hónapos terhes voltam akkor hagyott el(természetesen egy másik nő "segítségével").

Én imádtam ennek ellenére is,de akkora törést okozott bennem (így a terhesség alatt),hogy azt hittem sosem fogom kiheverni(pedig nagyon erős személyiség vagyok).

Kb.6hónapos volt a fiam amikor azt mondtam,hogy oké-ennyi volt Ő biztosan nem jön már vissza-így lefeküdtem mással.

Nem tudom,hogy mi okozta,megérezte-e,de másnap hazajött.

Örültem nagyon-mert nagyon szerettem,de rettenetesen bántott amit tett és bár megbocsájtottam Neki,de elfelejteni soha nem tudom.

Azóta elmúlt 8 év,még mindig együtt vagyunk.

Remélem hamar talpra állsz,drukkolok Neked!!!!!

Kitartás:(

2014. ápr. 26. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom,hogy mi okozta,megérezte-e,de másnap hazajött.

kidobta a másik nő.

2014. ápr. 26. 13:36
 19/20 A kérdező kommentje:

17/18 Időpont ma 13:34

Biztos neked is nagyon nehéz volt. Örülök, hogy rendeződtek a dolgok :)

Nem tudom, én is bízok benne, hogy talán... de félek, hogy csak illúzió. Próbálok én is erős lenni, vannak napok amikor ez sikerül is, de van amikor nagyon magam alatt vagyok. És a legrosszabb, hogy a nap 24 órájában jár az agyam :(

2014. ápr. 26. 13:52
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

18-as

Lehet,hogy igazad van:)))

Most már nincs jelentősége:)

Kérdező,próbáld ki a citromfű teát,nagyon jó nyugtató hatása van és lehet terhesség alatt is inni.

17-es vagyok.

2014. ápr. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!