26 hetes terhes vagyok és még mindig erős hányingerrel küzdök! Mikor lesz már vége ennek?
nálam az elsőnél volt így, tehát az jobb volt abból a szempontból, hogy nem volt legalább nem vettem a lelkemre a másik gyerkőc sorsát
nem tudlak semmivel biztatni, nekem a 8. hónapban múlt el, addig csak feküdni tudtam, ha felemeltem a fejem, már hánytam is
én csak egy bizonyos trappista sajtot tudtam enni, azt ritkábban küldte vissza a gyerek, az összes többi kaját azonnal, ahogy Nálad is, még meg sem ettem, már jött is vissza
csak a túlélés van, én is arra játszottam és megfogadtam ,hogy soha többet terhesség, aztán amikor megszületett már másként gondoltam, a másodikkal már "csak" 6 hónapig hánytam szintén napi 8-10 alkalommal, akkor féltettem a kicsi lelkét, mert köztük csak 17 hónap van, szüksége lett volna rám, de én sem tudtam vele foglalkozni
kitartás, tényleg csak ez van
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!