Elegem van a terhességből, mindenből. Mit tegyek? Annyi minden van, hogy örülni sem tudok.
egész egész 9 hónap alatt egyfolytában rohangálok; pénzügyi részt intéztem, munkát találni, enni az ideget, készülni a gyerekre, törvényeket már szinte tanulni, mert az ügyintézők félinformálnak, ezzel megint enni az ideget, baba fejlődésre figyelni, ilyen vitamin, meg a táplálkozás, amit képtelen vagyok betartani, közben szívat az eon, meg a bankom is, letiltom a csoportost, de azért csak elküldi, meg megint. másik hivatali ügyben levelezek, pénzt várnak, ami nincs, így nem halad semmi, ahonnan választ várok onnan meg az nem jön,
a baba ápolási, stb tanulandó anyagok még mindig nem értem a végére, de mindegy is, mert úgy érzem amit eddig tanultam, azt sem tudom, hányszor etetni, meg hogy, meg hogy keverjem a tápszerrel, meg a láz, meg ez meg az.
és ha szülnék, már másnaptól rohangálhatok a kiváltandó gyógyszerért, meg anyakönyv, meg azt a hivatalokba bevinni, mindennek a tetejébe kicsi a baba 37 hetesen jó indulattal 35 hetes (BPD 85mm)erről semmit nem mondanak, hogy beteg e akkor, vagy miért??
a lényeg, hogy nincs egy, de egyetlen olyan pillanatom, amikor csak egyszer de édesnyugodtan hátradőlhetnék és mosolyognék és várva várhatnám a babám.
kikészültem, elegem van
de úgy szeretném azt a pillanatot pedig elkapni ha csak egy kicsit is, de hogy 100-ban boldog legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!