Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elegem van a terhességből,...

Elegem van a terhességből, mindenből. Mit tegyek? Annyi minden van, hogy örülni sem tudok.

Figyelt kérdés

egész egész 9 hónap alatt egyfolytában rohangálok; pénzügyi részt intéztem, munkát találni, enni az ideget, készülni a gyerekre, törvényeket már szinte tanulni, mert az ügyintézők félinformálnak, ezzel megint enni az ideget, baba fejlődésre figyelni, ilyen vitamin, meg a táplálkozás, amit képtelen vagyok betartani, közben szívat az eon, meg a bankom is, letiltom a csoportost, de azért csak elküldi, meg megint. másik hivatali ügyben levelezek, pénzt várnak, ami nincs, így nem halad semmi, ahonnan választ várok onnan meg az nem jön,

a baba ápolási, stb tanulandó anyagok még mindig nem értem a végére, de mindegy is, mert úgy érzem amit eddig tanultam, azt sem tudom, hányszor etetni, meg hogy, meg hogy keverjem a tápszerrel, meg a láz, meg ez meg az.

és ha szülnék, már másnaptól rohangálhatok a kiváltandó gyógyszerért, meg anyakönyv, meg azt a hivatalokba bevinni, mindennek a tetejébe kicsi a baba 37 hetesen jó indulattal 35 hetes (BPD 85mm)erről semmit nem mondanak, hogy beteg e akkor, vagy miért??

a lényeg, hogy nincs egy, de egyetlen olyan pillanatom, amikor csak egyszer de édesnyugodtan hátradőlhetnék és mosolyognék és várva várhatnám a babám.

kikészültem, elegem van

de úgy szeretném azt a pillanatot pedig elkapni ha csak egy kicsit is, de hogy 100-ban boldog legyek.

2014. ápr. 25. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A gyakorlati dolgokat majd megtanulod akkor, a kórházban is segítenek.Tényleg igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy a gyerek mellett nem lesz szabad perced és összeomlasz.Én hónapokig idegben feküdtem mellette mert allergiás volt, mint utóbb kiderült 4 dologra is.Kézben aludt csak,volt hogy 3 óráig tartottam a karom meg majd szétment.Ez az ösztön, hogy minden meglegyen a fészekrakási ösztön, másnál is így van.Az első születése előtt 3 hóval költöztünk, s ami azzal jár.Mikor megszületett még hónapokig nem volt konyhabútorunk,fűtésünk csak olajradiátor.Aztán most, hogy a 2 jön 2 hó múlva, most építjük a kerítést,kaput, térkövezés, garázst.De boldogok vagyunk, mert új és kertesbe lakhatunk és majd előbb utóbb minden kész lesz.Felesleges neked is görcsölni,sokszor lesz majd az életben még olyan mikor kemény döntéseket kell hozni, amik tényleg idegtépőek a gyerek érdekében.Kis dolgoknak is tudj örülni,pl.:nem vagy olyan rosszul, hogy ne tudj ügyintézni, nem kell kórházban feküdnöd,nem kell diétáznod ételallergia miatt,nemsokára érnek a finom gyümölcsök,nincs 40 fokos hőség, stb...
2014. ápr. 26. 05:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétkedés képpen, de ugy csinálsz mintha tied lenne a világ összes gondja. Másnak is van gondja, sőt van akinek több és nagyobb mint a tied. Próbálj meg átlendülni és nyugalommal elintézni a dolgokat, sokkal könnyebben is fog menni. Nekem is számtalan problémám és gondom van, mégis tudok örülni a picinek aki a pocakomban növekszik. Sőt, ő ad értelmet mindennek. A Baba is megérzi ha az anya idegeskedik, ez nem jó neki.
2014. ápr. 26. 07:23
 13/13 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 26. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!