12. heti UH kép: fiú vagy lány?
Ma voltam 12. heti UH-n. A szonográfusnak vannak sejtései a nemét illetően, de nem akart nyilatkozni :). Megkérdezte milyen nemű a másik gyerekem, ebből gondoltam hogy lát valamit. Én sosem tudom értelmezni az UH képeket, ezért felteszem ide, hátha van hozzáértő, ki mit lát? :)
Meglepő mennyire egyforma a két nemiszerv a kezdetekkor. A lányoknak is van pöcke :) nézd meg:
Szerintem ez megállapíthatatlan, még tapasztalt szonográfus sem mond biztosat ilyenkor, nem hogy néhány laikus, aki látott 3-4 ilyen képet életében, és akkor sokat mondtam.
Igazatok van, én is ezért nem kérdezgettem tőle, mert nem akarom magam beleélni magam semmibe, de csak ott bújkál bennem a kíváncsiság :)
Amúgy egy 5 éves kisfiam van.
Több ezer UH képet megnéztem. A 14 hetes fiamról és lányomról is hamarabb megmondtam a nemüket, mint a szonográfus. Ő még nézegette kicsit, mielőtt 100%-ra mondja.
Tehát ha mutatsz nekem olyan képet, amin látszik, én megmondom.
De szemből hiába. Ilyen kis magzati korban még csak abból állapítható meg, hogy a pöcök párhuzamos-e a gerincével.
14 hetesen a lányomnál már jól kivehető volt a 3 csík, a fiamnál pedig a vízben úszkáló kuki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!