12 heti UH-n magándoki jó minőségű nagy felbontású 4d-s gépén látható lesz hogy fiú e vagy lány? Aki így ment (nem sztk) annak kiderült ennyi idősen?
Igen, ha a gyermek hajlandó megmutatni a lába közét, akkor már látható!
Legalábbis nekem megmondta a doki a 12. héten, hogy fiú lesz. Azóta már 2 éves elmúlt, és tényleg fiú lett! :)
Nálunk azt kérdezte a doki, hogy megtippeljük? Nézte, nézte, és azt mondta csajos. Majd kiderül pár hét múlva.
De ő megmagyarázta, hogy ilyenkor nem külső nemi szervet néznek, mert még nagyon pici, hanem már belül a fiúknak van valami ami a lányoknál nincs. Ahogy én értettem. Hogy hány % nem tudom, én inkább csak a 18. hetinek hiszek.
Első vagyok
Én is szkeptikus voltam, és visszakérdeztem, hogy ez mennyire biztos.
A doki pedig humorosan ugyan de kikérte magának, hogy nem egy ilyet látott már, és hogy néhány évtizedes tapasztalata alapján 100%, hogy fiú!
3. vagyok. Ha azt mondom neked, hogy Pesten az Istenhegyi úti Genetikai Centrumban is tippelnek, holott ott a legprofibb szakemberek dolgoznak?
Van olyan, hogy egy doki gyakrabban beletalál, de gondold végig, amúgy is 50% az esély bármelyikre, tehát még uh nélkül is 50% biztonsággal meg lehet mondani.
Csak azért írom le neked, ezt, hogy ne csalódj. Miután az elsőt sikeresen megtippelték, tökéletesen beleéltem magam, hogy a másodiknál sem tévedhetnek. Beleéltem magam még egy kislányba, aztán amikor kiderült, hogy fiú, szégyellem bevallani, de csalódott voltam. Kellett vagy egy hét, mire észhez tértem, közben meg lelkifurdalásom volt a csalódottságom miatt.
Nem szabad ezt ennyire korán forszírozni. Még a 18. héttől is bőven lesz időt felkészülni minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!