12 heti UH-n magándoki jó minőségű nagy felbontású 4d-s gépén látható lesz hogy fiú e vagy lány? Aki így ment (nem sztk) annak kiderült ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha nem úgy fekszik akkor lehet nem látszik stb. de ha igen, akkor már kivehető a neme olyan 80% pontossággal?2012. febr. 14. 10:20
11/19 A kérdező kommentje:
Aha hát érdekes:) Jópár ismerősöm jár ehhez a dokihoz és megmondta 12 hetesen hogy 90% hogy kislány mind3 lányára mondjuk, és igaza lett, meg a kisfiúkat is. Egyszer nem hallottam hogy ezt mondta volna hogy nem biztos meg ilyenkor még rosszul látható meg összekeverhető...akkor lehet hogy csak tippelgetett??
2012. febr. 14. 11:41
12/19 anonim válasza:
Szia! Az első babámnál sima mezei uh-al a 12. héten kisfiút mondtak biztosra, és az is lett. Második babánál még a 20. héten se látták, annyit mondott a doki, hogy szerinte lányos a feneke, de inkább nem mond semmit. Elvileg igaza lett, mert a 24 hetes 4d-n kislányt mondtak, bár ott is alig láttak valamit, de még nem született meg a babó, úgyhogy hiszem ha látom.:-)
Boldog babavárást!
13/19 anonim válasza:
9-es vagyok.Gyere nyugodtan majd én segítek kikúrálni belőled az intrikusságod.
Már 1 éve van köztünk Boglárka lányom.Lehet,hogy tévedtek??????
14/19 anonim válasza:
Kedves 9-es! Viccelni próbáltam, de ezek szerint nem jött be. Örülök, hogy nálatok bejött az előrejelzés, és csak csodálatomat fejeztem ki, nekem ugyanis a 12. heti uh kép olyannak tűnt, mint egy Kinder tojás :-)
15/19 anonim válasza:
Mármint a Kinder tojás belseje: van benne valami, de hogy pontosan mi...
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!!
2012. febr. 14. 12:49
17/19 anonim válasza:
A 12 hetesen nem is kérdeztem, de 14 hetesen elmentünk 4D-re, ahol egyértelműen megmondták (2D-s felvétel alapján), hogy fiú.
26 hkm
18/19 anonim válasza:
Szia, mi ma voltunk a 12. heti genetikai UH-n és a doktornő azt mondta, hogy 70%, hogy kislány. Meglátjuk :)
19/19 anonim válasza:
a babám a 13. héten beterpesztett. Le sem lehetett volna tagadni, hogy az bizony fütyi. Ha fiú akkor elég biztosan meg tudják mondani. Ami viszont lánynak látszik, abból még lehet kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!