Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatárbifsztek terhesen?

Tatárbifsztek terhesen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne egyél, mert nyers húst nem szabad!
2009. dec. 23. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Na igen, a tiltott gyümölcs szindróma. Lassan már erről a kajáról álmodom, hogy tudom nem szabadna!!:-)

Bár nem hiszem, hogy lenne tőle bajod, ha olyan helyen eszed, amiben megbízol. Egy kis "útszéli falatozóban" nem merném. Olyan helyen kellene ahol ismernek, illetve ha otthon csinálod, akkor is ellenőrzött helyről vedd a húst!

Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 23. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én ettem azt is, tiramisut, piskóta nyers tésztáját, mert imádom, a rántottát is folyósan eszem, tejtermékeket is ettem, ittam, és 35+4 kismami vagyok, és kutya bajunk. A dokim erre csak annyit mondott, hogy én is megszülettem, felnőttem, holott akkor még hol voltak ilyen "óvintézkedések", és ha kívánja a szervezetem,miérrt ne.. A védőnőmnek nem tetszett, de a dokim velem volt.

Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!