Árthat a babának, ha az UH vozsgálat 1,5 órán át tartott (kis szünettel)?
Figyelt kérdés
4D-n voltam 27 hetesen, azóta mintha lelassult volna a babám.2008. júl. 26. 21:08
1/4 anonim válasza:
Szia!Én úgy tudom, hogy félóránál tovább nem szabad egyszerre uh-ozni, mert felmelegszik a magzatvíz, de ha az orvos tartott szünetet akkor nem hiszem, hogy baj lett belőle. Ha érzed mozogni, akkor nincs gond.
2/4 anonim válasza:
Mi a fenét csinált 1,5 órán keresztül?
3/4 A kérdező kommentje:
4D babamozin voltunk a férjemmel, az elején volt 8-10 perc 2d mérés, utána 40 perc 4D. A baba mindig eltkarta a kezeivel az arcát, ill. a fejét a méhlepénybe fúrta - ezért is tartott ennyi ideig. Utána mondta a szonográfus, hogy van egy kis gond, mert a dvd nem lezárható, így otthon nem megnytható. a férjem segített bekötni a pótdvd-t, és mivel volt idő, ott maradtunk még egy mozira. Ez is kb 40-45 perc volt.
2008. júl. 27. 10:44
4/4 anonim válasza:
Az azért sok szerintem. Én is legszivesebben állandóan nézném a babámat, de azért 2X40 perc alatt felmelegedhet a magzatvíz, ami bizony károkat okozhat. Nem beszélve arról, hogy a babák sem szeretik, ahogy írod a tied sem szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!