32 hetes vagyok. Már 20 perc szünettel vannak fájásaim. Mikor számíthatok szülésre? Mikor készítsem össze a kórházba a dolgokat?
Figyelt kérdés
Elsö baba, nagyon fiatal és tapasztalatlan vagyok. Van, aki azt mondta, hogy menjek kórházba, én viszont úgy gondolom, hogy nagyon korai meg aztán hülyét sem szeretnék csinálni magamból, föleg úgy, hogy orvosom sincs. Ezért fordulok hozzátok: szerintetek mikorra várható kb hogy tényleg menni kell?2010. júl. 18. 18:24
1/7 anonim válasza:
Pedig szerintem sokkal jobb lenne, ha látna doki. Ez így nem játék, mert ha tényleg megindulna a szülés, akkor időben le lehetne állítani. Ha továbbra is érzed, szerintem menj, inkább csinálj magadból hülyét, minthogy baj legyen ;)
4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 38 hetes pocakcsajszi anyukájuk
2/7 anonim válasza:
men, ülj be egy kád meleg vízbe, ha elmúlnak a fájásaid, akkor csak jóslóak voltak. Ha nem múlnak el, kórház.
3/7 anonim válasza:
Én is bementem 35 hetesen,nekem is fájásaim voltak.Infúziót kaptam,hogy ne legyen korababa.Még sikerült 2.5hetet benttartani a kifiamat.Szerintem inkább nézzék az embert kukának,minthogy baj legyen!
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen menj be a kórházba! Ha tényleg beindult a szülés, azt még lehet hogy infúzióval visszatudják tartani. A kórházas cuccodat meg nem árt már most összepakolni. Nekem ilyenkor már össze volt készítve. Sok sikert! :)
5/7 anonim válasza:
Hogy vagy? Bementél a kórházba?
Írj légyszi,ha otthon vagy.Köszi!
6/7 anonim válasza:
Szia!
Remélem bementél a kórházba megmutatni magad. Én nem tettem,csak kb. 10 perceseknél és a végén koraszülésem lett, 31 hétre. Vissza tudják tartani a babát még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!