Valamit tudnatok tanacsolni?
Szia!
Én egyébként is nagy felfázós vagyok, igen lehet a tőzegáfonyát szedni terhesen is, én napi 1-et veszek benn fenntartás képpen. Én a CRAN C-t szedem abban a legnagyobb a koncentrátum, de terhesen én is éreztem egyszer felfázásos tüneteket (még nem csípet, nem igazán fájt az alhasam, de érzetem, mind a húgyhólyagban, mind az alhasamban kicsi húzódást), így a napi 3 kapszulát bevettem, csináltam kamillás ülőfürdőt (úgy, hogy a pociig a melegvíz ne érjen fel), de másnap ugyanúgy éreztem még, így hívtam is a nődokimat, hogy akkor most mi legyen, mert ugye az összes gyógyszerre rá van írva (amit felfázásra szoktam szedni), hogy terhesen nem szabad, vagy csak a doki javaslatára. Mondta menjek be a szakrendelésre biztos ami biztos és, kiderült egy picit gyulladt a hüvely külső része (tehát valószínűleg az terjed át a húgycső, hólyag felé is) felírt gyógyszert, amit 5 napig kellett szednem és rendbe is jöttem. Ezzel csak azért kell vigyázni (nem ijesztgetésből mondom), mert lehet hogy most csak a húgycső, húgyhólyag területén van begyulladva, de átterjedhet a hüvelyre, vagy mint nekem a hüvelyből a húgycső területére és észre sem veszed (mert amúgy nekem sem volt egyéb tünetem).És sajnos hiába zárt a méhszáj..... ha sokáig lappang a gyulladás átterjed más területekre is.
Szerintem, főleg ha van magán dokid keresd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!