Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemrég derült ki, hogy babás...

Nemrég derült ki, hogy babás vagyok, azóta rá se gyújtottam de megveszek érte. Eljön az idő amikor egyáltalán nem kívánom?

Figyelt kérdés
Ezerszer is elolvasom egy nap,hogy hol tart a terhességem és mi fejlődik éppen és ez tart vissza mindig.Olyan jó lenne undorodni tőle.
2008. júl. 26. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem az első kettőnél ugyanilyen dilemmám volt. Megmondom őszintén, hogy az utolsó hónapban mind a kétszer elszívtam 1-2 szál cigit. A harmadiknál viszont egyáltalán nem kívántam, rosszul voltam még a szagától is, de ez természetesen egyénfüggő.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha nagyon kell, kívánod,ideges vagy tőle, akkor 1-2 szál elszívása még nem a világvége. (és ez szerintem nincs kapcsolatban azzal, hogy mennyire szeretjük a pocinkban növekvő életet)

Viszont ha károsabb idegeskedés nélkül ki tudod bírni, ne gyújts rá, hisz tényleg ez a legjobb mindkettőtöknek.

Viszont az a véleményem, hogy lassan, fokozatosan NEM lehet leszokni, csak úgy, hogy leteszed és vége.

Boldog babavárást Neked!

2008. júl. 26. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg arra nem gondoltál, hogy majd rágyújtasz a szoptatás végeztével? Nekem bejött, így nem volt olyan érzésem, hogy úristen én már soha nem dohányozhatok és megőrülök. Így is jó pár hónap eltelt, mire rágyújtottam, de akkor már anyatejjel sem szívta magában a gyerekem.
2008. júl. 26. 23:38
 13/15 Agocs Hajnalka ***** válasza:
22 hetes terhes vagyok 18 hete nem dohanyzom.Ahogy megtudtam hogy allapotos vagyok azonnal letettem.Borzaszto volt az elso ket hetben,oszinten szolva meg mindig sokszor eszembe jut,tobb mint egy dobozzal szivtam naponta!!en is nagyon remelem hogy majd eljon az az ido hogy egyaltalan nem kivanom!...gondolj a picikedre ugy konnyebb lesz cigi nelkul.Boldog babavarast!
2008. júl. 27. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most nagyon csúnyát fogok írni, de nem érdekelnek a megszólások. Mindkét terhességem előtt dohányoztam igaz, csak napi 2-3 szálat. Mindkét esetben az mondta az orvosom (most más orvoshoz járok, mint először), hogy ez nem olyan ártalmas. Állítólag minden, amit a szánkba veszünk és bekerül a szervezetünkbe, az 30-35 perc múlva érkezik el a babához alaposan megszűrve. Ha nem gyújtok rá és ezáltal idegesebb, feszültebb vagyok, többet ártok a pocaklakónak, mint napi 2-3 szál cigarettával. Hallottam rémtörténeteket is, hogy a várandós anyuka rosszul lett, elájult az utcán.

én inkább rágyújtok.

2008. aug. 1. 12:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Az előbb kifelejtettem, hogy a várandós anyuka a nikotin elvonásától lett rosszul.
2008. aug. 1. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!